Widok

Polecam, fajna siłownia z kilkoma niedociągnięciami

Byłem już na kilku siłowniach w Trójmieście i Impuls uważam za jedną z lepszych. Ładny wystrój, dużo sprzętu, w szczególności maszyn, czysta szatnia i łazienka i wg. mnie cena też nie jest wysoka, jak na siłownię tej klasy. Wśród użytkowników siłowni brak jest także chamstwa. Jednak Impuls ma kilka niedociągnięć. Chyba najgorzej jest z recepcją, gdzie czasem ustawia się kilometrowa kolejka, szczególnie jak przychodzą nowe osoby do siłowni. Zamiast podpisać regulamin przy stole, robi się to na blacie i panie z recepcji nie obsługują wtedy reszty klientów. Niektóre panie mają miny jakby siedziały za ladą za karę, czasami można się uśmiechnąć... Czasem w szatni męskiej jest tyle osób, że nie da się przejść, panie z recepcji mogłyby nie dawać dwóch sąsiednich szafek osobom które przychodzą o tej samej godzinie, bo przebiera się niewygodnie. Mało jest także ławek z sztangami. Czasem, żeby poćwiczyć na sztandze, trzeba chwile poczekać. Brak jest też miejsca i sztangi do robienia martwego ciągu, niby jest maszyna, ale nie jest to to samo. Ostatnia rzecz która jest do dopracowania to bieżnie które piszczą. Nie można tego naprawić?
Moja ocena
Fitness Authority - KLUB IMPULS FITNESS kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 4

oferta: 6

wyposażenie: 5

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam się z tommi w 100% - w zasadzie nie mam nic do dodania, organizacja wejścia - trzeba nad tym popracowac, na próżno szukać kogoś na sali siłowni kto cokolwiek objasni - tak jak mnie dzisiaj po raz pierwszy pomagały panie obok ćwiczące. to słaby punkt, mam nadzieje, ze z czasem sie to poprawi - wchodzilam z jedna pania razem i dostalismy szafki jedna nad druga, obok tez zaraz pojawily sie panie, jak sie przebierac w ten sposob...? nie mozna dawac szafek oddalonych od siebie? czy myslenie jest az tak ciezkie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry