Widok
Polecam masaz wyszczuplajacy w Manipura
Ciesze się,ze trafiłam na tego rodzaju masaz w to wlasnie miejsce, musiałam się przelamac, gdyż po raz pierwszy wykonywal mi go mezczyzna,z góry okreslilam moje oczekiwania i wspólnie ustaliliśmy plan działania. po serii intensywnych zabiegow masazy jestem zadowolona, widze efekty, ciało jest bardziej zbite, jedrne, cellulit dużo mniejszy.zdecydowalam się na kolejna serie-podtrzymanie efektow (znam moje ciało), nie cwicze,nie stosuje drakońskich diet, jestem ogolnie szczupla ale pewne partie ciala najzwyczajniej potrzebują poprawy.masaze wykonywal/wykonuje Pan Tomek, jak już wspomniałam-z początku byłam dość skrepowana, lecz Pan Tomek potrafi zadbac o odpowiednia atmosferę podczas zabiegu,co pozwala pozbyć się skrepowania/lakkiego stresu..wszystko na najwyższym poziomie, wysoka kultura osobista, gabinet przyjazny, czysty-z odpowiednia relaksacyjna muzyka i wspaniałym zapachem unoszącym się wszędzie.chce się tam być, jeśli ktoś ma akurat ochote, można tez porozmawiać (rozladowac emocje). Polecam wszystkim niezdecydowanym Paniom/Panom-oferta salonu jest szeroka, można wybrać cos dla siebie, do tego istnieje możliwość kupna masazu przez internet,wszystko przejrzyste i proste.Polecam!
Moja ocena
Manipura
kategoria: Salony masażu
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6