Manipura

Salony masażu SPA

Gdynia, Warszawska 41/2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Beata - opinia wątek zamknięty Dziś po raz pierwszy korzystałam z usług tego gabinetu. Polecam całym sercem....
~Beata
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 listopada 2019

Waldek - opinia wątek zamknięty Niecały tydzień temu byłem z żoną pierwszy raz na masażu dla par i od razu...
~Waldek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 lipca 2019

Skuteczność wątek zamknięty Szczerze polecam.Skuteczność 100%.
~Marek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2018

Szczerze polecam to miejsce wątek zamknięty Obsługa na najwyższym poziomie, piękne wnętrza, dbałość o każdy detal. Wraz z...
~Żaneta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 marca 2018

Polecam wątek zamknięty Niesamowity masaż lomi lomi ☺️ byłam już kilka razy na tym masażu w różnych...
~Magda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 lutego 2018

Super miejsce wątek zamknięty Przesympatyczna atmosfera, piekny zapach wita nas na samym wejsciu. Masaz...
~Ola
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 lutego 2018

Nie polecam wątek zamknięty Podczas gdy już leżeliśmy na stołach do masażu gotowi na upragniony relaks...
~Kuba
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 stycznia 2018

Polecam gabinet Manipura - cudowne miejsce wątek zamknięty W ostatnich miesiącach brakowało mi sił, byłam wiecznie zaspana, nie miałam...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 listopada 2017

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Jestem stałym klientem gabinetu, głównie ze względu na stwierdzoną dyskopatię...
~Paweł
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 czerwca 2017

Polecam wątek zamknięty „Bardzo miły i profesjonalnie przeprowadzony masaż, masażysta bardzo...
~AGNIESZKA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2016

Miejsce Godne Polecenia. wątek zamknięty Podczas tygodniowego pobytu w Trojmiescie byliśmy razem z mężem na masażu dla...
~Grazyna i Zbyszek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 stycznia 2016

Super!!!! wątek zamknięty Byłam z mężem na masażu dla par. Jesteśmy zachwyceni masażem i atmosferą...
~Dorota
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 listopada 2015

Polecam masaz wyszczuplajacy w Manipura wątek zamknięty Ciesze się,ze trafiłam na tego rodzaju masaz w to wlasnie miejsce, musiałam...
~Kasia
-

dodano: 19 listopada 2015

Wniebowzieta! wątek zamknięty Atmosfera i klimat gabinetu bardzo przyjemny, zapach czarujący. Masaz...
~Magda
-

dodano: 15 listopada 2015

Bardzo polecam wątek zamknięty Super obsluga i jakosc masazu, napewno kiedys jeszcze skorzystam Polecam...
~Blazej
-

dodano: 11 listopada 2015

Ocena stałego klienta wątek zamknięty Pełen profesjonalizm. Przemiła obsługa, punktualność, podejście do klienta...
~MateuszW
-

dodano: 16 października 2015

polecam wątek zamknięty porządny mocny masaż tak jak lubie. Polecam
~Adam
-

dodano: 7 października 2015

Wyjątkowe miejsce w Gdyni! wątek zamknięty Pełen relaks, zindywidualizowane podejście do klienta, profesjonalizm. Pan...
~Monika
-

dodano: 5 października 2015

Masaz sportowy wątek zamknięty Najlepszy masaz potreningowy na jakim bylem. Fachowo i profesjonalnie. polecam
~Wiktor
-

dodano: 2 października 2015

Lomi lomi wątek zamknięty Masaż Lomi Lomi obłędny!! Wszystkim zestresowany naprawdę polecam.
~Ania
-

dodano: 30 września 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry