Widok
Polecam szczerze
jeszcze raz chciałam podkreślić jak bardzo się cieszę, że nasz synek chodzi do Przedszkola Marchewka. Jak dobry był to wybór!! Pokierowany głównie zdrowym odżywianiem, jednak wszystkie inne aspekty takie jak: wybór pań przedszkolanek, dodatkowe zajęcia, atmosfera, wystój sal, czystość, cała funkcjonalność, podejście do dzieci (które są na pierwszym miejscu u Pani), dbanie o wszystkie szczegóły to wszystko składa się na nasze zadowolenie i poczucie, że nasz synek jest we właściwym miejscu. Za to jeszcze raz bardzo serdecznie dziękujemy.
A teraz chciałabym właśnie podkreślić temat wyżywienia w Przedszkolu Marchewka, bo z dużym zainteresowaniem śledzę jadłospis i jestem zawsze pod ogromnym wrażeniem, ogółu jak i wszystkich dopracowanych szczególików takich jak: sezonowość potraw. Tego, że potrawy często są duszone i pieczone, dopasowanie potraw pod kątem smaku (zioła, przyprawy itd.),unikanie białej mąki, wplatanie w jadłospis mlek roślinnych itd. Itd. Te dania są wykwintne, a że kilka razy udało mi się je posmakować to wiem jak są smaczne Dostrzegamy Państwa starania i ogólną idee zdrowego odżywiania. Za co również bardzo gorąco dziękujemy.
A teraz chciałabym właśnie podkreślić temat wyżywienia w Przedszkolu Marchewka, bo z dużym zainteresowaniem śledzę jadłospis i jestem zawsze pod ogromnym wrażeniem, ogółu jak i wszystkich dopracowanych szczególików takich jak: sezonowość potraw. Tego, że potrawy często są duszone i pieczone, dopasowanie potraw pod kątem smaku (zioła, przyprawy itd.),unikanie białej mąki, wplatanie w jadłospis mlek roślinnych itd. Itd. Te dania są wykwintne, a że kilka razy udało mi się je posmakować to wiem jak są smaczne Dostrzegamy Państwa starania i ogólną idee zdrowego odżywiania. Za co również bardzo gorąco dziękujemy.
Moja ocena
Przedszkole Marchewka
kategoria: Przedszkola
opieka: 6
zajęcia dodatkowe: 6
wyposażenie: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6