Widok

Polecam

Polecam jazdę po Trójmieście regio, szybko, często więcej miejsca niż w SKM i za darmo kolejny tydzień, bo biletów nikt nie sprawdza (np. w tym 8:56 z Gdańska głównego)
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja z Gdyni Głównej do Gdańska, też wybieramPR

Taniej , szybciej i mniej ludzi. Ale kupuje bilet , bo nie jestem złodziejem jak autor posta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szanowni państwo, to był sarkazm. Posiadam bilet metropolitalny inaczej na cały obszar MZKZG, tyle że widzę jak wiele osób jeździ regio bo jedna stacja to za darmo i patrzą tylko czy ,,kanar,, z przodu czy z tylu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szanowny Panie, to był sarkazm. Wręcz źle się czuje że nie jestem sprawdzany - uważam że skoro ja płacę inni też powinni, a że regio też pewnie szuka cięć to dają tylko maszynistę i kierownika pociągu, który nie zdąży przeskoczyć pociągu (lub się nie chce) max 1 drzwi. Posiadam bilet metropolitalny za 230zl.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rower dostał?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przykład idzie z góry

niby dlaczego pinokio jak coś obiecuje to mróży oczka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Za darmo". Jakie to jest polskie! Kraj kwitnącej cebuli.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecasz jazdę na gapę? Serio? Jesteś oszustem i złodziejem.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękujemy za informację, zaczniemy teraz sprawdzac skrupulatnie pociagi regio.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za info!

Z uwagi na ostatni ogromny wzrost cen szukam oszczędności - chyba właśnie je znalazłem :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie sprawdza?

Do czasu. Kumpel też tak robił. Raz go wysadzili, drugi zwiał, trzeci dostał "górala".
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

A dalej na Głównym ciężko jest wysiąść, bo ludzie jak bydło ładują się do środka nie czekając na wysiadających?
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry