Widok

Tabletki antykoncepcyjne - Syndi - 35

Czy któraś z was brała kiedykolwiek te tabletki albo coś o nich słyszała ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
słyszałam tylko o Diane -35 ale były szkodliwe podobno
hop hop :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3535151

image
Biorę te tabletki czwarty miesiąc. Przedtem próbowałam yasmin ale strasznie się po nich czułam dlatego lekarz zaproponował mi coś zupełnie innego. Narazie jest ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, też brałam yasmin... wytrzymałam 12 tabletek, czułam się potwornie... zraziłam się do pigułek, ale zależy mi na dobrej antykoncepcji, dlatego znowu się zastanawiam nad jakimiś... a robiłaś badnia hormonalne przed doborem tabletek? dlaczego o Syndi - 35 piszesz "coś zupełnie innego" ? a ok, tzn że nie czjesz się już źle, czy źle ale do zniesienia?
ja się dobrze czuję po syndi 35 , ale okres wydłużył mi z 5 dni do 12 . . .
Mój lekarz twierdzi,że syndi35 mają inny skład hormonów. Nie robiłam żadnych badan, dopiero po pół roku przyjmowania będę robiła. Po yasmin czułam się tragicznie, nie byłam w stanie wogóle funkcjonować, miałam stale mdłości i bóle głowy. Wytrzymałam tylko do końca drugiego op. Czemu lekarz zapisał mi syndi nie wiem, po prostu zaproponował, a ja się zgodziłam. I faktycznie teraz nie mam żadnych dolegliwości, a okres skrócił się do 4 dni. Póki co jest ok.:-)))
a mogę zapytać o Twojego ginekologa? Nazwisko.
Pocieszyłaś mnie, może ja też po innych będę czuć się normalnie, a nie to co po Yasmin... do 2 opakowania, podziwiam, dla mnie nie do zniesienia były mdłości, chęć wymiotów, i depresja... miałam jakieś dziwne lęki, które brały się z nikąd.. teraz chcę zrobić sobie badania hormonalne i pójść z nimi do innego ginekloga....
pozdrawiam
Przepraszam że tak długo nie odp:-)) Nie jestem z Trójmiasta więc lekarza napewno nie znasz. Moje objawy były takie same jak twoje mdłości, bóle głowy nie do zniesienia. Po zmianie tabletek wszystko jak ręką odjął:-))) Dlaczego lekarz przepisał mi akurat te tabletki- nie wiem. Byłam w desperacji, brałam co przepisał. Badan żadnych jeszcze nie robiłam, dopiero po pół roku przyjmowania tabletek. Narazie wszystko ok i oby tak dalej. Ale może ktoś jeszcze się wypowie, sama chetnie poczytam. Pozdrawiam:-)))
witam was dziewczyny. jesli ktoras z was chcialaby pogodac o tych tbaletkach to moj nr gg. 7394922. ja je bralam przez 5 miesiecy. co tu duzo pisac na mnie dzialaly rewelacyjnie:)))
i jeszcze jedno. jesli ktoras mialaby jakies zbedne opakowania syndi-35 to bardzo chetnie kupie. mieszkam w uk a tutaj takich nie ma... ani jakiegos dobrego odpowiednika. zainteresowane, prosze o kontakt, numer gg podalam w poscie powyzej:). pozdrowionka
kilka dni temu byłam u lekarza i zmieniła mi syndi - 35 na Yasmin , ciekawe jak te tabletki zniosę ;/ , znacie dziewczyny Yasmin ??
Kuna daj znać jak znosisz yasmin? :), ja jak pisałam wyżej, żyć po nich nie mogłam:(, a czy po syndi było ci źle żę zmienił ci na yasmin?
dziś wezmę pierwszą tabletkę Yasmin , za kilka dni napiszę Ci jak się po nich czuje . Syndi brałam rok , od jakiegoś czasu okres wydłużył mi się po nich do 12 dni !!! dlatego ginekolog zmieniła mi syndi na yasmin , Jak brałam syndi czułam się dobrze , nawet mi się cera poprawiła :) Minusem był tylko ten długi okres w ostatnich miesiącach i kłucia w brzuchu / jajnikach w środku cyklu- czyli prawdopodobnie owulacja , dlatego konieczna byla zmiana tabletek
Dziś wzięłam 4 tabletkę Yasmin i jak na razie jest ok, nic złego się nie dzieję , czuje się normalnie :)
Witam,
brałam tabletki Syndi 35 prawie półtora roku. Żadnych przykrych dolegliwości, nic nie przytyłam, czułam się świetnie. Jeden feler: pojawiło się uczulenie po słońcu i po niektórych antybiotykach. Polecam wszystkim, dobre efekty i dobra cena - ok. 8 zł na receptę.
hej ja brałam yasmin prawie dwa lata polecam dobrze sie po nich czułam. Musiłam z nich zrezygnwać ponieważ pojawił sie u mnie s****zny tradzik i gin zmienił mi na syndi 35 polecam yasmin, ale kazdy orgaznizm jest inny buziak
odpowiednikiem syndi-35 w uk sa diane-35 i maja identyczny sklad....dla niedoinformowanych ;)
Maja identyczny skład ale w innych proporcjach.. cos na zasadzie kawa z mlekiem i mleko z kawa.. to co innego prawda? :)