Widok

Sala Złota Róża przy ul. Kartuskiej .

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś tam miał wesele . Jakie wrażenia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam Złotą Różę w Gdańsku. Mieliśmy tam wesele w maju i wszystko było dopięte na ostatni guzik. Pani, która zajmuje się wynajmem sali - osoba zorganizowana i profesjonalna, we wszystkim potrafi doradzić i pomóc. Szczerze polecam!!:). Obsługa miła i uczciwa co jest istotne. Pokoje i łazienki czyste. Jedzenie bardzo bardzo dobre!
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy wszystko na sali poszlo po pani mysli... pytam bo sama mam tam za kilka dni wwsele
;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim znajomi mieli tam wesele i byli bardzo zadowoleni.
My też chcieliśmy tam zrobić,ale nie było terminu. Wybraliśmy więc Kiełpino i nie żałujemy-taki sam poziom usług.
Jeżeli komuś zależy na ugoszczeniu gości, dużej ilości jedzenia i dobrej zabawie-szczerze polecam.
Pani, która zarządza -bardzo miła, super kobieta.
o ile dobrze pamiętam to łącznie jest 40 miejsc noclegowych
image
Jedzenie super! Obsługa tż

noclegi ?

słuchajcie a jak wyglądają noclegi ?? w sensie ile i jakich jest pokojów udostępnionych dla gości ?
Kotarka może i robi wrażenie, ale brak toalety w "apartamencie" dla Pary Młodej jeszcze większe!
Tak, i jestem pewna, że nasz wybór jest doskonały :)

image
AAA właśnie zauważyłam Twój wpis, już wiem, że masz tą salę:).
image
Ada czy ty też wybrałaś Złotą Róże?:)
image
Faktycznie zdjęcia jakieś inne, z poczatku ich działalności chyba. Teraz jest troszkę inaczej, dużo, dużo ladniej :) Ale nic się na gorsze nie zmieniło, byłam tam ostatnio, także spokojnie Angelka ;)
Stronka Złotej Róży już działa:).
Ale zdjęcia dali jakieś inne:/ takie gorsze, brzydzsze:p
Mam nadzieję, że nic się tam nie zmieniło - na gorsze:P.
image
Gdyby nie lokalizacja (nieco kiepska, okolica bardzo przemysłowa) chociaż to można by było przeżyć i noclegi, których jest dość mało w stosunku do liczby osób, które pomieści sala, nie mówiąc już o standardzie (niebo a ziemia także w stosunku do sali) to byłby to lokal idealny. Ofertę mają świetną, właścicielka też jest w porządku.

Kotarka w "apartamencie" nowożeńców wymiata!
Ja też od pewnego czasu nie mogę wejść na stronę Złotej Róży i troszkę mnie to martwi...:/

Co do wypowiedzi mojej poprzedniczki to rzeczywiście Pani Mariola wszystko wyjaśnia i jest cierpliwa:). Ma profesjonalne podejście i to również zadecydowało na wybraniu właśnie tej sali:)
image
Tak, tort robią sami, a właściwie torty. Bo jest to 5 czy 6 tortów na stelażu w kształcie serca. Nie jest od wliczony w menu, ale za to są wliczone ciasta, i to dużo, nie pamiętam już ale chyba 8 rodzai. Menu są 3 wersje, za 180, 190 i 200 zł. Ja osobiście biorę tą za 190, jest wystarczająca i na prawdę bardzo bogata. Obiad: 9 potraw (zupa, mięsa itp.), 4 przystawki/surówki, 7 przystawek na zimno, 3 dania gorące przed północą, i 3 po północy. Z resztą najlepiej przedzwonić do nich i umówić się na spotkanie. Do niczego ono nie zobowiązuję, a pani Mariola wszystko szczegółowo wyjaśnia. :) Ja byłam zachwycona, od razu się zdecydowałam :)

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak się przedstawiają cenowo i ilosciowo propozycje menu ze strony Złotej Róży? niestety nie wchodzi mi ich stronka od jakiegoś czasu ... :/
Ja tam przyjęcia nie będę mieć, szkoda tylko teog tortu... :P
image
Sama będę miała wesele w Złotej Róży i z tego co pamiętam tort robią sami... chyba sami:) można wybrać smak:). Aha tort jest dodatkowo płatny, nie jest wpisany w podstawowe menu...
image
Ja byłam tam na weselu, jedzenie bardzo dobre wszystko ok :)

Mam pytanie, może któraś z was się orientuje skąd ta sala zamawia tort weselny? To był chyba najlepszy tort jaki jadłam i sama chciałabym go na własnym weselu !

Czekam na odp :)
image
"Złota Róża" to najlepszy lokal w jakim mogłam być...Przemiła i uczynna obsługa, jedzenie wysmienite...pięknie podanie...piękna aranżacja...piękne i wygodne pokoje...Czyściutko, pachnąco i miło...Polecam