Widok
Polecam Złotą Różę w Gdańsku. Mieliśmy tam wesele w maju i wszystko było dopięte na ostatni guzik. Pani, która zajmuje się wynajmem sali - osoba zorganizowana i profesjonalna, we wszystkim potrafi doradzić i pomóc. Szczerze polecam!!:). Obsługa miła i uczciwa co jest istotne. Pokoje i łazienki czyste. Jedzenie bardzo bardzo dobre!
Moim znajomi mieli tam wesele i byli bardzo zadowoleni.
My też chcieliśmy tam zrobić,ale nie było terminu. Wybraliśmy więc Kiełpino i nie żałujemy-taki sam poziom usług.
Jeżeli komuś zależy na ugoszczeniu gości, dużej ilości jedzenia i dobrej zabawie-szczerze polecam.
Pani, która zarządza -bardzo miła, super kobieta.
My też chcieliśmy tam zrobić,ale nie było terminu. Wybraliśmy więc Kiełpino i nie żałujemy-taki sam poziom usług.
Jeżeli komuś zależy na ugoszczeniu gości, dużej ilości jedzenia i dobrej zabawie-szczerze polecam.
Pani, która zarządza -bardzo miła, super kobieta.
Gdyby nie lokalizacja (nieco kiepska, okolica bardzo przemysłowa) chociaż to można by było przeżyć i noclegi, których jest dość mało w stosunku do liczby osób, które pomieści sala, nie mówiąc już o standardzie (niebo a ziemia także w stosunku do sali) to byłby to lokal idealny. Ofertę mają świetną, właścicielka też jest w porządku.
Kotarka w "apartamencie" nowożeńców wymiata!
Kotarka w "apartamencie" nowożeńców wymiata!
Tak, tort robią sami, a właściwie torty. Bo jest to 5 czy 6 tortów na stelażu w kształcie serca. Nie jest od wliczony w menu, ale za to są wliczone ciasta, i to dużo, nie pamiętam już ale chyba 8 rodzai. Menu są 3 wersje, za 180, 190 i 200 zł. Ja osobiście biorę tą za 190, jest wystarczająca i na prawdę bardzo bogata. Obiad: 9 potraw (zupa, mięsa itp.), 4 przystawki/surówki, 7 przystawek na zimno, 3 dania gorące przed północą, i 3 po północy. Z resztą najlepiej przedzwonić do nich i umówić się na spotkanie. Do niczego ono nie zobowiązuję, a pani Mariola wszystko szczegółowo wyjaśnia. :) Ja byłam zachwycona, od razu się zdecydowałam :)