Widok

Sala Złota Róża przy ul. Kartuskiej .

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś tam miał wesele . Jakie wrażenia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
zawsze można wziąć własnego kucharza - wcyhodzi jeszcze taniej, a jedzenie sprawdzone:) ja jestem zakochana w tej sali
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wszystko ok. Polecam. Obsługa jak najbardziej miła. Żarcie jest wporzo. Zresztą co do żarcia wcześnie można wszystko uzgodnić. Sala jest nowa, ładna dużo miejsca do tańczenia. Trudno się do czegokolwiek doczepić.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
sala jest ładna ale to nie wszystko.OGÓLNIE RZECZ BIORĄC BARDZO NIESMACZNE DANIA .JEST WIELE INNYCH FAJNYCH MIEJSC W GDANSKU GDZIE BYLISMY NA WESELACH
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13
Wita, ja również proszę o jakieś informacje na temat tej sali weselnej, gdyż zastanawiam się nad rezerwacją. Może ktoś napisze coś więcej.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm- to ja mam zupelnie odmienne wrazenie-bo bylam tez tam na jednej z zabaw-ale nie bylo to wesele. Jedzenia bylo sporo, bardzo smacznego a jezeli chodzi o obsluge to bardzo szybko sie dziewczyny uwijaly. Sama bede miala tam wesele- ale dopiero na jesień i poki co wspolpraca z wlascicielami uklada sie b. dobrze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Fatalnie jedzenie do bani obsługa nie polecam byłem gościem,żal mi tylko młodej pary
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
pierwsze wesele bezie dopiero w czerwcu tego roku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0