Widok

Polecam

Rok Temu byłem w tym lokalu wraz z dziewczyną, niestety nie dostałem się na impreze ze wzgledu na selekcje butow. Lokal wydawał mi się snobistyczny i ochrona nie miła. Rok pozniej w kwietniu zdecydowalem sie na rezerwacje stolika na impreze urodzinowa. Zniechecony wczesniejszym doswiadczeniem zle ocenialem ten lokal. Okazalo sie, ze obsluga kulturalna (choc barmani troche zestresowani) ceny przystepne i klimat wporzadku. Zmienilem zdanie o lokalu naprawde polecam tym ktorzy ocenili na dziendobry ten lokal na straty, trzeba wejsc przekonac sie a selekcja ma swoje plusy. Bydła jednak brak. Polecam
Moja ocena
Browar Trójmiejski Lubrow kategoria: Restauracje
obsługa: 5

menu: -

jakość potraw: 5

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Panie Kubo,
cieszy nas ogromnie że jednak przekonał się Pan do naszego lokalu. To fakt że jeśli ktoś przyjdzie pierwszy raz i nawet nie skorzysta z naszych usług to może mieć mylne wrażenie że to nie miejsce dla niego. Selekcja jaką prowadzimy nie jest oparta na zawartości portfela lecz na ogólnym wizerunku danej osoby. Nie tolerujemy ubioru sportowego (wspomniane buty - choć w okresie "tylko" letnim przymykamy na to oko). Jeśli ktoś na dzień dobry nie jest w stanie wysilić się odrobinę by wyglądać porządnie to takiemu gościowi mówimy nie. Chodzi o to generalnie by lokal miał odpowiedni klimat - a to właśnie ludzie go tworzą. Cieszy nas ogromnie że jednak zauważane są plusy naszego działania nawet po tak długim okresie czasu. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie.
Manager
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry