Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
darmowe mp3 wątek zamknięty Kazdy z nas pragnie miec przy boku osobe bliska, ktora bedzie jego prawdziwym...
~RonaldRex
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 lutego 2010

Wieczór przy piwku wątek zamknięty Ostatnio bylem z kolegami z pracy w Barbadosie na browarku i przy okazji...
~Mario
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 września 2014

Porażka. wątek zamknięty Nie polecam. Czas oczekiwania, przy pustej sali na zmówione potrawy...
~Maciej
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2014

Barbados wątek zamknięty Chciałabym baaardzo podziękować za wspaniałego Sylwestra w Gdyni. Jeszcze...
~Julka Kawalec
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 stycznia 2014

SYLWESTER 2013/14 wątek zamknięty Z przykrością stwierdzam, że nie była to do końca udana impreza. Już od...
~Kasia
-

dodano: 2 stycznia 2014

Browar na plus wątek zamknięty Kiedyś byłam na imprezie w Barbadosie i faktycznie słabo, jeżeli jednak...
~Meg
-

dodano: 23 listopada 2013

.. wątek zamknięty Obsługa... dość średnia i baaardzo powolna, ale czego tu wymagać, jak...
~Lucjan
1

dodano: 21 października 2013

Obsługa lekceważy gości wątek zamknięty To bar czy restauracja? Myśleliśmy, że restauracja, bo zauważyliśmy kelnerów,...
~Michał
-

dodano: 20 sierpnia 2013

Aga -opinia wątek zamknięty Klub Barbados zawsze był dla mnie fajnym miejscem,ale po ostatniej wizycie to...
~Aga
-

dodano: 14 sierpnia 2013

Chrzciny w Barbados Gdynia! wątek zamknięty Moj Kuzyn wyprawial dzisiaj chrzciny. Wchodzac do lokalu zauwazylem ze nie ma...
~Wojciech82@gmail.com
1

dodano: 5 maja 2013

Komunia W Barbadosie wątek zamknięty Trochę obawiałam się tego miejsca, ze względu na ciemności jakie tam...
~Iza
-

dodano: 11 maja 2013

o taak wątek zamknięty Byłem nie dawno z przyjaciółmi cos zjeść, jedzenie wyśmienite, obsługa bardzo...
~zadowolony klient
-

dodano: 14 marca 2013

Magdalena. - opinia wątek zamknięty Witam. Z czystym sumieniem moge powiedzieć, ze NIE POLECAM klubu Barbados....
~Magdalena.
-

dodano: 10 marca 2013

autystyczny DJ wątek zamknięty Wybrałyśmy się z koleżankami wczoraj na imprezę taneczną (ostatni raz byłyśmy...
~Daisy
1

dodano: 8 września 2012

SYLWESTER 2013r wątek zamknięty Rewelacja! Zabawa na 102! Wszyscy tańczyli i bawili się razem. Żadnych...
~Małgorzata
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 1 stycznia 2013

B.DOBRE JEDZENIE wątek zamknięty WITAM.OBSŁUGA NA POZIOMIE ZAWSZE,ALE SZKODA,ŻE TAK CZĘSTO SIĘ ZMIENIA.KIEDYŚ...
~K.GDYNIA
1

dodano: 1 sierpnia 2012

Dobre jedzenie i duży wybór alkoholi wątek zamknięty W menu są oryginalne potrawy i duży wybór drinków. Obsługa miła. Można tam...
~hana
-

dodano: 13 września 2012

SUPER ATMOSFERA wątek zamknięty Dnia 6 sierpnia wpadłem do barbadosu coś zjeśc,w lokalu była akurat jakaś...
~jankowskiirek@wp.pl
-

dodano: 11 sierpnia 2012

Totalne rozczarowanie! wątek zamknięty Około 2 lat temu byłam pierwszy raz w Barbadosie. Na tamten czas byłam bardzo...
~myszka
1

dodano: 24 czerwca 2012

Barbados wątek zamknięty Byłem tam pierwszy raz ze znajomymi , od razu po wejściu do lokalu podeszła...
~Jan
-

dodano: 24 czerwca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
139

102

wątków

do góry