Widok
Pieluszki DADA - proszę o radę :-)
Mamusie co o nich sądzicie?
czy są chłonne, czy odparzają, uczulają, czy dobrze zatrzymują wilgoć... itd :-)
Kto je produkuje dla Biedronki?
Może któraś wie jak wygląda rozmiarówka w DADA?
Jaki jest odpowiednik Pampersów 6 i Pampersów 4+ ewentualnie 5.
Mam 2 dzieci i chyba niedługo zbankrutujemy na pieluchach ;-)
Pozdrawiam :-)
czy są chłonne, czy odparzają, uczulają, czy dobrze zatrzymują wilgoć... itd :-)
Kto je produkuje dla Biedronki?
Może któraś wie jak wygląda rozmiarówka w DADA?
Jaki jest odpowiednik Pampersów 6 i Pampersów 4+ ewentualnie 5.
Mam 2 dzieci i chyba niedługo zbankrutujemy na pieluchach ;-)
Pozdrawiam :-)
www.naszekobiece.fora.pl
Pieluszki Dada są dobre,ale umówmy sie nie sa super.Kupuje je juz przy drugim dziecku.Czasem kupuje Happy są lepsze no i co za tym idzie droższe.Najlepiej je nakladać na noc ,dobrze wchłaniają, nie odparzaja.Jesli chodzi o pieluchy z Rossmana to nie polecam ,co z tego że tanie ,jak są strasznie tandetne,twarde ,od moczu robią sie grudy i zamiast mocz zatrzymywać się w pieluszce ,to leci dziecku po nogach.
dla noworodków happy bella sa całkiem ok - ja używałam i byłam zadowolona, potem przeszlismy na pampersy
tworzenie i projektowanie stron internetowych - http://www.ascomi.pl
kup wg wagi dziecka - jeśli zbliża się już do górnej granicy wagi podanej na pieluchach to kup już następny rozmiar - ja tak kupowałam DADA - ale tylko te w małych paczkach bo tylko one kiedyś były fajne , te w wielkich paczkach były ceratkowe i tych nie kupowłam - nie wiem jak to teraz jest ........poza tym Bebydream z Rossmana i fioletowe z Tesco tez były dobre i godne polecenia :-)
hej mz uzywamy tylko DADA, kiedys probowalam wszystkie marki po koeli i tylko DADa nam pasuja, no i uwielbima chusteczki dada, super wilgotne i ladnie nawilzaja pupcie dziecka, ai super do scierania kurzy z mebli , nawet podloge nimi wycieram:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Przez dłuższy okres czasu je uzywaliśmy.. ale kiedy mały zaczął się więcej ruszać pieluchy przeciekały bokiem.. później przenieslismy się na rosmanowe... - polecam.. teraz kupuję pampers, huggies, rosmanowe...
Mojego synka tylko HAPPY odpazają..
proponuję wypróbować i się przekonasz..
co do chusteczek uzywam tylko rossmanowe Baby dream (białe) są bez konserwantów i barwników
Mojego synka tylko HAPPY odpazają..
proponuję wypróbować i się przekonasz..
co do chusteczek uzywam tylko rossmanowe Baby dream (białe) są bez konserwantów i barwników
...
Moja 2letnia Julcia biega w dada i nie narzeka :-)
ale są sztywne i czasami ocierają skórę
Papersy tylko na noc ew. na wyjazdy - bo są bardziej chłonne i przewiewne.
Chusteczki dada też wypróbowałyśmy. Zarówno u 7 mies. Małgosi jak i 2letniej Julci spisują się super, nie uczulają.
ale są sztywne i czasami ocierają skórę
Papersy tylko na noc ew. na wyjazdy - bo są bardziej chłonne i przewiewne.
Chusteczki dada też wypróbowałyśmy. Zarówno u 7 mies. Małgosi jak i 2letniej Julci spisują się super, nie uczulają.
www.naszekobiece.fora.pl