Widok

DRZWI ANTYWŁAMANIOWE I ZAMEK GERDA

Kochani, jeśli chcecie zaoszczędzić pieniędzy i nerwów na pewno nie korzystajcie z usług firmy D-Onn" Firma Handlowo-Usługowa z ul. Kartuskiej 135 w Gdańsku. Monteży nie znają się na rzeczy podobnie jak właściciel. Przez pół roku nie mogę doprosić się realizacji zgłoszenia reklamacyjnego.Tak więc ostrzegam wszystkich przed D-Onn" Firma Handlowo-Usługowa z ul. Kartuskiej 135 w Gdańsku
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi też zalega pieniądze za zaliczkę na drzwi. Trzeba zgłosić na Policji zawiadomienie o przestępstwie. Ja sie z nim użeram już 2,5 roku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy dysponuje ktoś informacjami adresowymi i danymi w jakim banku pan Szczupliński posiada rachunek bankowy? Też chciałbym go zwindykować
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i dołączyłem do ofiar tej firmy.
Ma ktos pelne namiary na nich? Zglaszam sprawe na policje. Zaplacilem za dzwi, potem sie okazalo ze ich nie ma i kolej nie chce oddac pieniedzy. Ukradl. Przestrzegam przed firmą D-Onn i Krzysztofem Szczuplińskim.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
drzwi opłacone we wrześniu 2009 do dziś sprawa się przeciąga, pan K. nie chce nam oddać kasy za całość zamówienia a jego wymówki nie znają granic. W lutum 2010 urzędował na ćhrzanowskiego a teraz ponoć mkoło Warszawy ale kto to wie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No cóż ja korzystałam z jego usług i jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni , chyba trafiłam na ich lepsze czasy ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
w odpowiedzi ---- 1000,- dla pierwszej osoby która poda adres tego oszusta --- komornicy są cieniasy - czekają na donos i kasują ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
szkoda
Polak mądry po szkodzie-jedna zasada czytamy info.i decydujemy kto jest wart uwagi o tym gościu piszę się od dawna - że to oszust i naciągacz !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
To złodziej i oszust, wszystkich ostrzegam, Krzysztof Sz zmienił juz adres 2 razy od kiedy kupiłem drzwi na kartuskiej. Nie mam od 12 miesięcy ani drzwi ani kasy!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam! Tragiczna firma, pseudo-monterzy, żadnego respektowania terminów. Omijajcie ich z daleka!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
macie racje...jakas pomyylka ta firma
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
no kolego masz racje ze to beznadziejna firma. tez mam z nia zle doswidczenie a na dodatek sa chamscy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0