Widok
Polecam;-)
03 grudnia dołączyłam do szczęśliwych posiadaczy prawa jazdy:D Muszę przyznać że jest to niepowtarzalne i cudowne przeżycie kiedy otrzymuje się od egzaminatora papierek z napisem wynik egzaminu "POZYTYWNY":D A to wszystko udało mi się osiągnąć dzięki mojemu wyjątkowemu instruktorowi, którym był nie kto inny jak Tomasz Majewski. Jest On świetnym nauczycielem, który w bardzo profesjonalny i przyznam dość oryginalny sposób potrafi przekazać swoją wiedze. "Podróże" z Tomkiem mijały w bardzo przyjemnej atmosferze, nie zabrakło również zabawnych incydentów;p Instruktor zachował zimną krew w sytuacji kiedy złapalismy gumę;-) Muszę przyznać, że nie tylko część praktyczna kursu była fascynujaca, ale także ujęły mnie wykłady, prowadzone przez p. Jurka. Absolutnie nie było to nudne klepanie regułek przepisów drogowych ale edukacja poparta cennymi uwagami własnego doświadczenia Prowadzącego (a to wszystko oczywiście z nutką humoru). Nie ma takiej opcji, żeby użyć pejoratywnego wyrażenia opisując ELKE SCHOOL tak więc polecam tę szkołę wszystkim, którzy chcą przejść na "high level" :-) i zdobyć niezwykle przdatny dokument, jakim jest prawo jazdy.Dziękuje za wszystko i pozdrawiam całą ekipę ELKI!
Moja ocena
ELKA SCHOOL Rumia
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6