Widok

Polecam

Lubię tę szkołę, a przede wszystkim zajęcia prowadzone przez kilku wspaniałych wykładowców,którzy umieją przekazać swoją wiedzę. Najgorsze w szkole są toalety, które mają wiele do życzenia. Chyba nikt ich nie sprząta. Na pochwałę zasługują Panie z dziekanatu,które zawsze chętnie pomagają studentom. To rzadkość ponieważ nie w każdej szkole można na kogoś tak miłego trafić.
Moja ocena
Pomorska Wyższa Szkoła Nauk Stosowanych kategoria: Szkoły wyższe
poziom nauczania: 4

zajęcia dodatkowe: 4

wyposażenie: 4

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

4.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co za bzdura!!!! Szkoła do d*py, w dziekanacie nie otrzymasz żadnych informacji, nawet dobrze nie informują samych wykładowców. Nikt nie wie w jakiej formie będą przeprowadzane egzaminy czy zaliczenia, większość zajęć na e-learningu i płacimy za to ciężka kasę. Jesteśmy na 4 semestrze i nie wiemy jak będzie wyglądał licencjat, oni sami nie wiedzą.
NIE POLECAM NIKOMU!!!!! Żeby ten horror już się skończył.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
CO ZA PORAZKA!!!
Ty sama masz chyba problem ze sobą. Jak nie umie sie czytac przy dziekanacie na tablicach badz uzyskac informacji z dziekanatu to lepiej wracaj do przedszkola. Moze ponowna nauka od podstaw dobrze ci zrobi. Widac, ze rodzice placa za studia i sama sobie z niczym nie mozesz poradzic. Dziwne, że kiedy ja chce zalatwic cos w dziekanacie to mi sie udaje bez problemu. Chyba jestes ze studiow dziennych, bo tylko tam sa niedojrzale szczeniaki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry