Widok
Polecam
Lubię tę szkołę, a przede wszystkim zajęcia prowadzone przez kilku wspaniałych wykładowców,którzy umieją przekazać swoją wiedzę. Najgorsze w szkole są toalety, które mają wiele do życzenia. Chyba nikt ich nie sprząta. Na pochwałę zasługują Panie z dziekanatu,które zawsze chętnie pomagają studentom. To rzadkość ponieważ nie w każdej szkole można na kogoś tak miłego trafić.
Moja ocena
Pomorska Wyższa Szkoła Nauk Stosowanych
kategoria: Szkoły wyższe
poziom nauczania: 4
zajęcia dodatkowe: 4
wyposażenie: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
4.4
* maksymalna ocena 6
Co za bzdura!!!! Szkoła do d*py, w dziekanacie nie otrzymasz żadnych informacji, nawet dobrze nie informują samych wykładowców. Nikt nie wie w jakiej formie będą przeprowadzane egzaminy czy zaliczenia, większość zajęć na e-learningu i płacimy za to ciężka kasę. Jesteśmy na 4 semestrze i nie wiemy jak będzie wyglądał licencjat, oni sami nie wiedzą.
NIE POLECAM NIKOMU!!!!! Żeby ten horror już się skończył.
NIE POLECAM NIKOMU!!!!! Żeby ten horror już się skończył.
CO ZA PORAZKA!!!
Ty sama masz chyba problem ze sobą. Jak nie umie sie czytac przy dziekanacie na tablicach badz uzyskac informacji z dziekanatu to lepiej wracaj do przedszkola. Moze ponowna nauka od podstaw dobrze ci zrobi. Widac, ze rodzice placa za studia i sama sobie z niczym nie mozesz poradzic. Dziwne, że kiedy ja chce zalatwic cos w dziekanacie to mi sie udaje bez problemu. Chyba jestes ze studiow dziennych, bo tylko tam sa niedojrzale szczeniaki.
Ty sama masz chyba problem ze sobą. Jak nie umie sie czytac przy dziekanacie na tablicach badz uzyskac informacji z dziekanatu to lepiej wracaj do przedszkola. Moze ponowna nauka od podstaw dobrze ci zrobi. Widac, ze rodzice placa za studia i sama sobie z niczym nie mozesz poradzic. Dziwne, że kiedy ja chce zalatwic cos w dziekanacie to mi sie udaje bez problemu. Chyba jestes ze studiow dziennych, bo tylko tam sa niedojrzale szczeniaki.