Widok

Polecam!!!

Rycerz na białym koniu jest, miejsce i czas są. Dla kobiety, której dzień ślubu to moment gdy staje się księżniczką jest najważniejszym w życiu. Dzięki salonowi Biała Suknia, dzięki Pani Marcie przez kilkanaście godzin czułam się najpiękniejsza na świecie. Trafny wybór dokonany dzięki jej niegasnącej cierpliwości podkreślił moje walory. Suknia jaką wybrałyśmy spośród "milionów" raz że była piękna, dwa gatunkowo w najwyższej lidze. Z takich mogłam wybierać! Pani Marta nie tylko sprzedaje, jest psychologiem, przyjaciółką, niesamowicie elastyczną i wyrozumiałą. Asortyment sklepu, wystrój i klimat powodują, że gdyby mąż się zgodził mogłabym brać kolejny ślub :) Kameralnie, profesjonalnie, z szerokim spektrum wyboru, a przede wszystkim uczciwie pod względem jakości i ceny. Z nieograniczonym czasem poświęcanym takim marudom jak ja. Czasem, zaangażowaniem oraz cierpliwością i uśmiechem. POLECAM! Wasza Biała Suknia będzie ukoronowaniem marzeń z dzieciństwa, a w dniu ślubu poczujecie się wyjątkowe! Sukienki są naprawde ekstra klasa, a cena nie powoduje zawału, tylko radochę! Biała Suknia, suuuper, bardziej niż super! Mój mąż także poleca ;)
Moja ocena
Biała Suknia kategoria: Salony mody ślubnej
obsługa: 6

oferta: 6

jakość asortymentu: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję Pani Dagmaro, świetnie było mi Panią gościć w progach salonu. Aż żal,że nie będzie nam dane się więcej razy spotkać;) Zapraszam wszystkie Panny Młode po przepiękne suknie ślubne w przystępnych cenach, ceny do 900zł, a jest w czym wybierać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry