Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
serdecznie polecam :) wątek zamknięty obsługa sympatyczna, poświęcają swoją uwagę, proponują, ale nie narzucają....
~Basia
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 stycznia 2017

salon Biała suknia w oliwie wątek zamknięty Szukam opinii na temat tego salonu a konkretnie to mam na mysli...
~aga
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 lutego 2015

Było miło, ale... wątek zamknięty Swój ślub miałam już kilka miesięcy temu, a sukienkę kupiłam rok temu w...
~Ania-kwiecień
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 listopada 2014

POLECAM wątek zamknięty Muszę napisać opinię, choć to moja narzeczona mierzyła ale i ja jestem pod...
~jarek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2013

wypożyczalnia wątek zamknięty Polecam Outlet Biała Suknia w Oliwie sukienki do 900 zł! za wypożyczenie...
~iwcia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 maja 2013

szkoda że tylko raz kupuje sie suknie ślubną!!!!! wątek zamknięty suuuuper obsługa, świetny klimat, ogromny wybór naprawdę pięknych sukni i...
~Joasia
-

dodano: 30 kwietnia 2013

Mało profesjonalnie wątek zamknięty Byłam na przymiarce w białej sukni, ale nic mnie tam nie zachwyciło. Suknie...
~Olka
-

dodano: 14 kwietnia 2013

Polecam! wątek zamknięty To była moja pierwsza przymiarka! Nigdzie wcześniej nie byłam i wybrałam...
~Emilia
-

dodano: 5 kwietnia 2013

Naprawdę polecam wątek zamknięty Sukienek jest naprawdę spory wybór i cena w porównaniu do innych salonów...
~Anna
-

dodano: 5 kwietnia 2013

szkoda czasu!!! wątek zamknięty Suknie nie posiadają rozmiarów. Przymierzasz zarówno 34 jak i 42. Jak dla...
~megi
-

dodano: 23 marca 2013

OGROMNY WYBÓR, PRZEMIŁA OBSŁUGA, ŚWIETNE CENY wątek zamknięty Wybór ogromny, chyba największy w Trójmieście, ciekawe wzory, suknie...
~Joanna
-

dodano: 12 marca 2013

super! wątek zamknięty chyba największy wybór sukieniek w całym trójmieście (a byłam w kilku...
~Nastazja
-

dodano: 14 lutego 2013

Polecam!!! wątek zamknięty Rycerz na białym koniu jest, miejsce i czas są. Dla kobiety, której dzień...
~Dagny
1

dodano: 4 lutego 2013

Joanna - opinia wątek zamknięty Polecam każdej Pannie Młodej. Fachowa i miła obsługa, pomogła mi wybrać...
~Joanna
-

dodano: 5 lutego 2013

Najlepszy salon w północnej Polsce! wątek zamknięty Witam, Byłam klientką salonu "Biała suknia" w zeszłym roku. Jest to miejsce,...
~Ania D.
-

dodano: 3 lutego 2013

superowo dla pracujących ludzi wątek zamknięty w tych czasach jak ma się córkę lub córki na wydaniu to takie salony są na...
~ankasopot
-

POZYTYWNE ZASKOCZENIE wątek zamknięty Byłam w salonie po zmianie lokalizacji i jestem w szoku! Naprawdę jest super....
~Żaneta
-

duży wybór w bardzo korzystnej cenie wątek zamknięty Wczoraj kupiłam przepiękna suknię, za naprawdę niską cenę - na pewno w...
~~ania
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2012

Świetny sklep wątek zamknięty Za nieduże pieniądze kupiłam przepiękną suknie ślubną. Jestem bardzo...
~Kati
-

dodano: 15 lutego 2012

prawdziwy outlet wątek zamknięty Salonik malutki, ale przytulny. Duży wybór sukienek w naprawdę przyzwoitych...
~Aga
-

dodano: 6 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry