Widok
Polecam!
Skorzystałem z usług pana Tomasza, który zaprezentował pokaz iluzjonistyczny na rodzinnej imprezie okolicznościowej. Pokaz był interesujący, o czym świadczyły okrzyki zdziwienia i częste oklaski. Mimo, że pokaz był przygotowany dla dorosłych, to nie zabrakło również krótkich fragmentów ze współudziałem obecnych na imprezie dzieci.
Pan Tomasz jest osobą bardzo sympatyczną, odpowiedzialną i rzetelną. Wzorowo prowadzi kontakt z klientem.
Jestem naprawdę zadowolony z jego usług, szczerze polecam innym. Pokaz iluzjonistyczny może być naprawdę dobrą niespodzianką/pomysłem na prezent dla znajomych czy najbliższych, szczególnie na większych imprezach okolicznościowych/rodzinnych.
Pan Tomasz jest osobą bardzo sympatyczną, odpowiedzialną i rzetelną. Wzorowo prowadzi kontakt z klientem.
Jestem naprawdę zadowolony z jego usług, szczerze polecam innym. Pokaz iluzjonistyczny może być naprawdę dobrą niespodzianką/pomysłem na prezent dla znajomych czy najbliższych, szczególnie na większych imprezach okolicznościowych/rodzinnych.
Moja ocena
Iluzjonista
kategoria: Imprezy - organizacja, animacje
jakość usług: 6
kreatywność: 6
dodatkowe usługi: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.6
* maksymalna ocena 6