Widok
Polecam :)
Serdecznie polecam restauracje Gold Town. Można naprawdę dobrze zjeść, nie odchudzając przy tym znacznie swojego portfela. Szczególnie podoba mi się pomysł na danie dnie, gdzie zupa + 2 danie dostępne są za 15 zł. Na palcach jednej ręki mogę zliczyć restauracje w trójmieści gdzie za taką kwotę można się najeść. Porcje nie są powalająco wielkie, ale w połączeniu z zupą najadam się do fula. 3krotnie byłam w tej restauracji i napewno jeszcze nie raz wpadne :).
Jedyne zastrzeżenia do pani obsługującej - więcej uśmiechu, napewno przyciągnie to więcej klientów. No i przydałoby się wietrzyć salę, np gdy nie ma klientów, 2 razy było ok, za trzecim czuć było olej i niestety wyszliśmy "pachnąc" olejem. Ale dania jak najbardziej na wielki +,obiadki jak domowe.
POLECAM!!!
Jedyne zastrzeżenia do pani obsługującej - więcej uśmiechu, napewno przyciągnie to więcej klientów. No i przydałoby się wietrzyć salę, np gdy nie ma klientów, 2 razy było ok, za trzecim czuć było olej i niestety wyszliśmy "pachnąc" olejem. Ale dania jak najbardziej na wielki +,obiadki jak domowe.
POLECAM!!!
Moja ocena
Gold Town
kategoria: Restauracje
obsługa: 4
menu: 5
jakość potraw: 5
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
5.0
* maksymalna ocena 6