Widok
Polecam
Wybierając OSK Jankar w Redzie jako szkołę nauki jazdy, kierowałem się rekomendacją znajomych i nie zawiodłem się. Przekonałem się, że choć cena kursu nie należy do najniższych, to jednak idzie w parze z jakością. Świetne przygotowanie do części teoretycznej jak i praktycznej. Dzięki temu wszystko zdałem za pierwszym podejściem. Szczególne podziękowania dla p. Karola i mojego instruktora p. Henia Świdkowskiego, który jest mistrzem w swoim fachu. Jego zaangażowanie w udzielanie cennych rad podczas jazdy, umiejętność budowania wiary we własne możliwości sprawiają, że na egzaminie człowiek jest spokojny o jego wynik, czego jestem dobrym przykładem. Mało tego - p. Henryk w dniu egzaminu z własnej inicjatywy przybył do PORD-u, by dowiedzieć się o wyniki z części teoretycznej, a potem praktycznej, choć nie było to w zakresie jego obowiązków. To także świadczy o jego podejściu do swoich kursantów i o tym, że nie kończy współpracy z chwilą zatrzaśnięcia drzwi samochodu po 30-tej godzinie jazdy. Panie Heniu!!! Szerokości na drodze i do miłego zobaczenia, gdzieś w trasie już jako równorzędni kierowcy!
Moja ocena
JANKAR
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6