Cała obsługa administracyjna, elastyczność opłat, komunikacja w pełni profesjonalna i na poziomie dojrzałej firmy. Kurs teoretyczny z Panem Leszkiem bardzo konkretny, wiedza zobrazowana praktycznymi poradami, a teorię zdałem z 1 podejściem. Z kursu, szczególnie utkwiły mi w pamięci zajęcia z ratownikiem medycznym-strażakiem, który mówił wprost o zagrożeniach i skutkach wypadków, dodatkowo obrazował to realnymi zdjęciami z wypadków z 3miasta. Oczywiście sama treść kursu medycznego przekazana w sposób fachowy. Część kursu praktycznego zasługuje na wszelkie 6 jakie można wystawić. Joanna, która mnie uczyła okazuje wiele cierpliwości i ma mega podejście do kursanta. Podczas jazd bierze pod uwagę kondycję kursanta, a nawet humory (:P). Na każdym kroku odnosi się do sytuacji nie tylko z egzaminu, ale faktycznie przekazuje wiedzę odnosząc się do sytuacji z jazdy codziennej. Trzeba również pochwalić sprzęt - czyli samochód zawsze sprawny, bez problemowy i z działającym dobrze radiem (wspólne gusta muzyczne z instruktorem baaardzo umilają naukę). Ostatecznie zdałem praktykę za 2 podejściem co uznaję za duży sukces Elka School i Asi!
Dziękuję i polecam wszystkim przyszłym Kierowcom!