Widok
Polecam
Bardzo szybko i skutecznie naprawił moją zmywarkę. Najpierw telefonicznie poradził co samodzielnie mogę zrobić.(telefon odebrał za każdym razem) Po samodzielnej naprawie było trochę lepiej. Z górnego śmigła wyjęłam jakąś uszczelkę więc zadzwoniłam, żeby jednak p.Marek przyjechał . Przyjechał w uzgodnionym terminie. Od razu po włączeniu zmywarki wiedział co jej jest. Bardzo szybko naprawił. (był zbyt niski poziom wody) Zmywarka działa jak nowa. Oceniam na 7. A dlaczego, to już piszę. Pokazałam p.Markowi tą uszczelkę, spojrzał i stwierdził, że to nie od tej zmywarki. wydawało mi się to niemożliwe, bo wiem skąd ją wyjęłam. Okazało się że p.Marek miał rację. Przepłukiwałam wszystkie" rurki" wężem od prysznica i właśnie stamtąd uszczelka wypadła i została w śmigle. Dopiero mąż zauważył przeciekający prysznic w górnej łazience. Jestem pełna uznania dla p.Marka no bo jak można znać tak szczegółowo sprzęt. Koszt naprawy, praktycznie to koszt dojazdu. Świetny fachowiec, do tego sympatyczny.Polecam wszystkim
Moja ocena
Naprawa pralek i zmywarek
kategoria: Naprawa i serwis AGD
obsługa: 6
jakość usług: 6
terminowość: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6