Widok
Polecam
Chodzi tam juz moje drugie dziecko i mialem okazje poznac to przedszkole dosyc dobrze. Bardzo mily personel z Pania Dyrektor wlacznie sprawia, ze nasze dzieci codziennie chodza do przedszkola chetnie i z usmiechem. Porownujac siebie samego sprzed lat do obecnej sytuacji, az trudno mi uwierzyc, ze przedszkole mozna tak polubic, mnie moje inne przedszkole jako dziecko nie kojarzylo sie z czyms przyjemnym, a tu jest zupelnie odwrotnie. Jesli chodzi o higiene, to nie mam zastrzezen, byc moze rodzic, ktory byl niezadowolony w jednym z komentarzy ponizej akurat mial pecha i trafil na taki moment przed sprzataniem, ja osobiscie nigdy sie nie spotkalem z nieprzyjemnym zapachem i tego typu podobnymi historiami. Mysle, ze w takiej sytuacji warto zwrocic uwage na miejscu osobom odpowiedzialnym za taki stan rzeczy, a nie psuc dobre imie przedszkola na forum. Jedyne, z czego jestem niezadowolony, i dalem niska ocene to "zajecia dodatkowe", ale to akurat nie jest wina przedszkola, a naszych "wspanialych" politykow, ktorym wydaje sie, ze wiedza, co dla dzieci jest lepsze...
Pozdrawiam i jak najbardziej polecam.
Pozdrawiam i jak najbardziej polecam.
Moja ocena
Przedszkole nr 21 Bajnutkowo
kategoria: Przedszkola
opieka: 5
zajęcia dodatkowe: 2
wyposażenie: 4
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
4.4
* maksymalna ocena 6