Widok
Polecam
Polecam tą placówkę i nie żałuję że posłałam tu dziecko. Atmosfera klasy, drużyny jest super. Młodsze klasy (0-III) mają tylko zajęcia na parterze odseparowani od starszych klas, korzystają z toalet na dole specjalnie przystosowanych dla maluchów. Liczebność w klasach jest mała (zdarzają się nawet po 12 osób). Młodsze dzieci prowadzane są na obiady w innych godzinach niż pozostali. Co do gimnazjalistów to mam wrażenie, że obchodzą się z młodszymi jak z "jajkami" - byle nie dotknąć i nie uszkodzić. Byłam kiedyś świadkiem jak gimnazjaliści odbierali kurtki, a maluchy z I klasy zbiegały do szatni... wszyscy starsi cofnęli się pod ścianę, żeby nie zrobić krzywdy mniejszym. Trenerzy dbają o dzieci, prowadzają na Halę Olivia, pilnują itp. Panie na świetlicy też super się starają.
Moja ocena
poziom nauczania: 6
zajęcia dodatkowe: 6
wyposażenie: 6
bezpieczeństwo: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Jeżeli ktoś mógłby pochwalić konkretnych nauczycieli nauczania początkowego w szkole podstawowej nr 35 to będę wdzięczna.
Chcę wysłać tam dziecko w roku 2015/2016. Czy nauczyciele (-ki) nauczania początkowego prowadzą klasę od zerówki do trzeciej klasy czy obejmują klasy pierwsze i uczą przez trzy lata?
Będę wdzięczna za informacje.
Chcę wysłać tam dziecko w roku 2015/2016. Czy nauczyciele (-ki) nauczania początkowego prowadzą klasę od zerówki do trzeciej klasy czy obejmują klasy pierwsze i uczą przez trzy lata?
Będę wdzięczna za informacje.