Widok
Polecam
Nie mam zastrzeżeń. Okna pierwsza klasa, montaż bezproblemowy i nawet wywalczyłem rabat:):)
Moja ocena
Windows 2000
kategoria: Okna i parapety
obsługa: 4
asortyment: 5
jakość usług: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
4.8
* maksymalna ocena 6
Ja również polecam. Zamówiłem okna i drzwi do nowo budowanego domu, a że było tuż przed świętami to szczerze przygotowany byłem na to że okna będę miał dopiero w nowym roku ale wszystko odbyło się terminowo i przed nowym rokiem mogłem zamknąć budynek na zimę, choć jej nie ma;) Kilku osobowa ekipa,szybko i sprawnie wszystko zamontowała i wydaje mi się że jest ok. Sam kontakt też bardzo fajny kilka dni przed montażem dzwoniła Pani z windowsa2000 z którą ustaliłem termin montażu.
Cześć, zapytam tutaj, bo to chyba najświeższy wątek o oknach na trójmieście, a przynajmniej częściowo o oknach ;) Czy orientujecie się może w konkretnych oknach?Waham się miedzy dwoma: VEKA Alphaline i REHAU Geneo. Oba sześciokomorowe profile, z potrójnymi szybami. Podobne parametry:U = 0,9, izolacyjność akustyczna też podobna (dla mnie bardzo ważna, bo mieszkam obok ruchliwej drogi). Ktoś się wypowie?
Ja zamontowałem sobie jakieś pół roku temu okna Rehau Geneo i jestem bardzo zadowolony. Mam mieszkoanko z widokiem na ulicę i muszę przyznać że jest cicho. Nie wiem jakie okna były wcześniej wstawione w tym mieszkaniu bo już kupiłem mieszkanie z wstawionymi oknami. Wiało przez nie i był okropny hałas, każde przejeżdżające auto było słychać. Po wymianie na Geneo jest o wiele lepiej, cisza i spokój ;)