Widok

Polecam

Nie mam zastrzeżeń. Okna pierwsza klasa, montaż bezproblemowy i nawet wywalczyłem rabat:):)
Moja ocena
obsługa: 4

asortyment: 5

jakość usług: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobry troll :)))))

btw, jak nie masz zastrzeżeń, to zostaw włączonego PC na dlużej niż 3 dni jednocześnie korzystając zeń ;)))))))))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To się tyczy nie systemu komputerowego (co do którego się z tobą zgadzam) ale firmy WINDOWS 2000 OKNA DRZWI FASADY, SYSTEMY GRZEWCZE z Rumi:) Taki mały upsssssss.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahaha, a to przepraszam ;]
Hahaha... Czytam ten wątek i też na początku byłem święcie przekonany że temat tyczy się systemu operacyjnego i aż się zdziwiłem że jeszcze ktoś z niego korzysta. Niestety na temat firmy z oknami się nie wypowiem bo jej nie znam.
System windows 2000 nie jest sprzedawany i nie wspierany chyba od 10lat więc ciężko żeby jeszcze ktoś był wstanie na nim pracować....
Co tam windows 2000, pamiętacie Windows Millenium?? to dopiero była porażka!!!
Pamiętam Millenium, to był taki twór jak później Vista do windowsa7. Nie pamiętam tylko czy Millenium było przed windows2000 czy przed XP-ekiem...
Najpierw był windows 95, później windows 98, następnie windows2000 a po nim Windows Millenium który był przejściem pomiędzy Windows 2000 a windows XP. Później oczywiście Vista, Windows 7, Windows 8, a teraz czekamy na Windows 10 - będzie się działo... Już go testuje;)
Czytam i myślałem że mi coś źle wyświetla myślę system windows a tu ktoś o oknach pisze, beka: )
Mój pierwszy PC-et był na Windows2000 wtedy to był szał;) A teraz to już prehistoria.
Jak pierwszego kompa miałeś na windows2000 to albo jesteś strasznie młody albo miałeś późno komputer. Mój pierwszy to był Atari 64XE to dopiero była maszyna:-)
Ja również polecam. Zamówiłem okna i drzwi do nowo budowanego domu, a że było tuż przed świętami to szczerze przygotowany byłem na to że okna będę miał dopiero w nowym roku ale wszystko odbyło się terminowo i przed nowym rokiem mogłem zamknąć budynek na zimę, choć jej nie ma;) Kilku osobowa ekipa,szybko i sprawnie wszystko zamontowała i wydaje mi się że jest ok. Sam kontakt też bardzo fajny kilka dni przed montażem dzwoniła Pani z windowsa2000 z którą ustaliłem termin montażu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też jestem zadowoloną klientką. Najpierw wymiana u rodziców na jesieni, teraz po długich poszukiwanaich w różnych firmach znowu wróciłam do Windowsa i zamówiłam okna i bramę garażową do budowanego domu. Bardzo fajnie doradzili.
Karolina o której firmie piszesz? Bo na trójmieście są dwie: Windows 2000 z Wrzeszcza czy Windows 2000 Rumia??
to jest chyba ta sama firma, ja kupowałam w Rumi, budujemy dom w Redzie, więc szukałam w okolicy
Cześć, zapytam tutaj, bo to chyba najświeższy wątek o oknach na trójmieście, a przynajmniej częściowo o oknach ;) Czy orientujecie się może w konkretnych oknach?Waham się miedzy dwoma: VEKA Alphaline i REHAU Geneo. Oba sześciokomorowe profile, z potrójnymi szybami. Podobne parametry:U = 0,9, izolacyjność akustyczna też podobna (dla mnie bardzo ważna, bo mieszkam obok ruchliwej drogi). Ktoś się wypowie?
Ja niestety nie pomogę. Dom budujemy z dala od drogi, pod lasem, cisza, spokój, więc nie szukałam jakichś specjalnych rozwiązań, tylko standardowe.
Ja już mam wszystko wstawione i mogę powiedzieć, że super! Pomimo, że jestem kobietą i buduję dom właściwie sama, bo mąż jest za granicą (a wiadomo, jak ekipy traktują kobiety ;) to do niczego nie mogę się przyczepić! POlecam :)
Gratuluję Karolino, widać że "Twarda Babeczka" z ciebie jak potrafisz sobie ekipy monterskie odpowiednio ustawić;)Maż za granicą ale ktoś na ten domek zarobić pewnie musi. Powodzenia w dalszych pracach bo pewnie jeszcze sporo roboty przed Tobą. Pozdrawiam
dzięki :) jeszcze duuużo zostało, ale jakoś dajemy radę, nieraz bywa wesoło, bo wszędzie towarzyszy mi super aktywny dwulatek ;)
Ja zamontowałem sobie jakieś pół roku temu okna Rehau Geneo i jestem bardzo zadowolony. Mam mieszkoanko z widokiem na ulicę i muszę przyznać że jest cicho. Nie wiem jakie okna były wcześniej wstawione w tym mieszkaniu bo już kupiłem mieszkanie z wstawionymi oknami. Wiało przez nie i był okropny hałas, każde przejeżdżające auto było słychać. Po wymianie na Geneo jest o wiele lepiej, cisza i spokój ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy Veka czy Rehau nie ważne. Wspołczynnik ten sam, a reszta się nie liczy. Tak naprawdę to te same okna, kwestia tego na co w danej firmie Cie namówią. Z tego co wiem najważniejszy jest współczynnik przenikalności i grubość profilu, nawet ilość komór nie ma wiekszego znaczenia.
Mam równiez okna z firmy Windows2000 już od ponad 3 lat i nie mam żadnych zastrzeżeń.
do góry