Polecam !!
Do doktora Jaworskiego trafiłam kilka dni temu z ogromnym bólem zęba niewiadomego pochodzenia - wydawało mi się, że wszystkie zęby mam zdrowe, dbam o nie i regularnie chodzę do stomatologa, a ostatnią wizytę w celu leczenia miałam przed wakacjami i było to leczenie kanałowe. Okazało się wówczas, że z tyłu zęba był niewidoczny malutki ubytek, który doprowadził do konieczności leczenia kanałowego. Podczas wizyty u dr Jaworskiego okazało się, że tamto leczenie kanałowe zostało, mówiąc krótko, spartaczone i kanał nie był odpowiednio wypełniony. Niestety jestem w tej kwestii laikiem, było to jedyne leczenie kanałowe,jakie miałam, nie sprawdziłam więc tego zdjęciem rtg. Wizyta u doktora Jaworskiego przebiegła w miłej atmosferze, lekarz był cierpliwy i rzeczowy, mimo że ja się zachowywałam trochę niefajnie (bardzo mnie bolało). Dr przeprowadził wywiad, dokładnie sprawdził stan uzębienia, po czym - gdy okazało się, że nie ma widocznych ubytków ani przyczyn bólu, zlecił rtg, które mi podczas
wizyty zrobiono i potwierdziły się przypuszczenia co do źródła bólu. Leczenie kanałowe, również wykonane w Perfect smile, było bez porównania bardziej komfortowe niż w poprzednim gabinecie.