Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zmiany na gorsze wątek zamknięty Potwierdzam fachową i przyjazną obsługę, ale 3-krotny wzrost cen w roku 2018...
~nn
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 21 września 2018

warto ich odwiedzić i zostać na dłużej ;)) wątek zamknięty Ceny usług może nie najtańsze, ale adekwatne do wysokiej jakości usług,...
~businness owner
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 marca 2018

SUPER KLINIKA wątek zamknięty PRZEMIŁA ATMOSFERA, SERDECZNOŚĆ, ZROZUMIENIE. PROFESJONALNE WYPOSAŻENIE....
~HALINA
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 18 lutego 2018

Zadowolona pacjentka. wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona ze świadczonych przez Perfect Smile usług, byłam...
~Margoll1785
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 grudnia 2017

Profesjonaliści! :) wątek zamknięty Byłam u doktora Łukasza Bogusławskiego. Jestem bardzo zadowolona z efektu,...
~m-lenaa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2016

Super Klinika! wątek zamknięty Usunięcie wrośniętych w kość ósemek w wykonaniu dr Zarańskiego to mistrzostwo...
~mooki
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 marca 2016

Dobry Stomatolog, polecam! wątek zamknięty Wszystko na miejscu, przemiła obsługa, jakość usług na wysokim poziomie. To...
~Adam Z.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 lutego 2016

Polecam Klinikę i doktora Mateusza Nowickiego! wątek zamknięty Wszystkim, którzy wpadają w panikę i przed wizytą u stomatologa czytają fora...
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 listopada 2015

Polecam klinike na trudne przypadki wątek zamknięty Do kliniki trafiłam z bolącym zębem kwalifikującym się do wyrwania...
~Kaja
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 grudnia 2014

pod wrażeniem! wątek zamknięty Chciałabym podzielić się moimi bardzo pozytywnymi wrażeniami po wizycie w...
~gera
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 listopada 2014

Dr. KAROLINA wątek zamknięty Zdecydowanie polecamy, wysoki profesjonalizm , wizyta przebiegła szybko i...
~Pacjent
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 lipca 2015

Polecam wątek zamknięty Polecam !! Do doktora Jaworskiego trafiłam kilka dni temu z ogromnym bólem...
~Eliza
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lipca 2015

Opinia wątek zamknięty Polecam doktora Adama Jaworskiego, przyjemnie, komfortowo, profesjonalne...
~Anonim
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 lipca 2015

Ekstrakcja zęba - so far so good : ) wątek zamknięty W czwartek miałam ekstrakcję siódemki, której bałam się okropnie, a która...
~Basia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 czerwca 2015

świetni lekarze, rewelacyjne miejsce wątek zamknięty Po 4 miesięcznym leczeniu mogę z czystym sumieniem polecić usługi w tej...
~r.dob.78
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 lutego 2015

Polecam dr Adama. wątek zamknięty Do kliniki Perfect Smile trafiłam po długich poszukiwaniach, ale warto było...
~Milka
-

dodano: 11 grudnia 2014

Polecam dr Adama. wątek zamknięty Do kliniki Perfect Smile trafiłam po długich poszukiwaniach, ale warto było...
~Milka
-

dodano: 11 grudnia 2014

Rewelacja! wątek zamknięty Pierwszy raz od kilku lat odwiedziłem dentystę, trafiłem do Perfect-Smile....
~Łukasz K.
-

dodano: 8 grudnia 2014

asia - opinia wątek zamknięty Rewelacja! Całe życie omijałam gabinety dentystyczne duuuużym łukiem a tu...
~asia
-

dodano: 28 października 2014

Mam perfekcyjny usmiech !!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Ta klinika obala wszelkie stereotypy. Przede wszystkim chcialam podziekowac...
~Angelika
-

dodano: 2 października 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
73

68

wątków

do góry