Widok
Polecam
To jest naprawde świetne miejsce. Zaryzykowałam i wybrałam się na swoją pierwszą wizytę (już wiem, że nie ostatnią) sugerując się pozytywnymi opiniami koleżanki. Nie żałuję!!! Wiem, że tam wrócę. Podejście do klienta jest super zaczynając już od wejścia. Znalazłam fryzjerkę, Beatę która naprawdę zna się na tym co robi i widać, że lubi to co robi. Spełniła moje oczekiwania. Doradzila i wytłumaczyła co i z czym
Kolor wyszedł piekny, fryzura po modelowaniu wzorcowa. Pełen zachwyt. Korzystają tam z farb Goldwell a jak się dowiedziałam to ta sama półka co Loreal, znana bardziej na zachodzie. Tutaj mniej reklamowana.
Mogę z czystym sumieniem polecać, bo usługa i salon jest tego warta a cena powiedziałabym przyjemna dla portfela. Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki dla p. Beaty za śliczną fryzurę :D
Kolor wyszedł piekny, fryzura po modelowaniu wzorcowa. Pełen zachwyt. Korzystają tam z farb Goldwell a jak się dowiedziałam to ta sama półka co Loreal, znana bardziej na zachodzie. Tutaj mniej reklamowana.
Mogę z czystym sumieniem polecać, bo usługa i salon jest tego warta a cena powiedziałabym przyjemna dla portfela. Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki dla p. Beaty za śliczną fryzurę :D
Moja ocena
* maksymalna ocena 6