Widok
Polecam!
Wybrałam szkołę nauki jazdy OSK MINI ze względu na liczne pozytywne opinie w internecie oraz dogodną lokalizację. Weekendowy teoretyczny kurs, który wybrałam został przeprowadzony profesjonalnie i zrozumiale. Nie zabrakło również licznych ćwiczeń czy zadań po zakończonym temacie. Warto podkreślić, że p. Mariusz świetnie sprawuje się w roli wykładowcy i w przystępny sposób przekazuje wiedzę. Spotkanie z ratownikiem również zapadło mi w pamięć ze względu na jego niespotykaną formę. Obecnie jestem pod koniec części praktycznej z instruktorem p. Radkiem, którego polecam z całego serca. Wszystkie podstawy kierowania samochodem oraz manewry na placu jak i na drodze zostały omówione szczegółowo oraz zrozumiale. Podczas naszych jazd panuje przyjemna, luźna atmosfera. Szkoła OSK MINI w swoim programie nauczania posiada również obowiązkowe egzaminy wewnętrzne - teoretyczny oraz praktyczny, który odbywa się z innym instruktorem, niż ten z którym mieliśmy dotychczas jazdy. Uważam, że jest to bardzo dobry pomysł, ponieważ każdy z kursantów ma możliwość sprawdzenia swoich umiejętności. Polecam OSK MINI każdej osobie, która chce inwestować w siebie w dobrej szkole nauki jazdy. :)
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 5
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
5.7
* maksymalna ocena 6