Widok
Polecam
Pan Piotr w świetny sposób przygotował mnie zarówno do egzaminu teoretycznego,jak i części praktycznej.
Na wielki plus poziom nauczania,a także przyjazna atmosfera,30 godzin jazd bez żadnego stresu,za to urozmaicone wieloma ciekawymi rozmowami oraz cennymi radami dzięki którym znacznie łatwiej zdać egzamin praktyczny.
Indywidualne podejście do kursanta,widac że instruktorem jest osoba z pasja
Również dodatkowe 2 godziny jazd,ktore w znaczny sposób pomogly mi zdać,odbyły się w bardzo dogodnym dla mnie terminie.
Jedyna rzeczą do której można mieć zastrzeżenia jest długość kursu,jednak biorąc pod uwagę jakość szkolenia,warto poświęcić parę tygodni więcej,majac pewność że będzie się dobrze przygotowanym,do egzaminów ktore odbywają się w PORDzie.
Zdecydowanie polecam,i dziękuję za przeprowadzony kurs!
Na wielki plus poziom nauczania,a także przyjazna atmosfera,30 godzin jazd bez żadnego stresu,za to urozmaicone wieloma ciekawymi rozmowami oraz cennymi radami dzięki którym znacznie łatwiej zdać egzamin praktyczny.
Indywidualne podejście do kursanta,widac że instruktorem jest osoba z pasja
Również dodatkowe 2 godziny jazd,ktore w znaczny sposób pomogly mi zdać,odbyły się w bardzo dogodnym dla mnie terminie.
Jedyna rzeczą do której można mieć zastrzeżenia jest długość kursu,jednak biorąc pod uwagę jakość szkolenia,warto poświęcić parę tygodni więcej,majac pewność że będzie się dobrze przygotowanym,do egzaminów ktore odbywają się w PORDzie.
Zdecydowanie polecam,i dziękuję za przeprowadzony kurs!
Moja ocena
Ośrodek Szkolenia Kierowców
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6