Widok
Polecam
Witam, przez około pół roku, szukając mieszkania do kupienia, miałam do czynienia z różnymi biurami nieruchomości, również z Partnerami Nieruchomości. O nich mogę powiedzieć, że są profesjonalni gdyż po pierwsze nie robią z ludzi idiotów, mówiąc, że np. zalanie jest efektem "skraplania się prysznica na suficie" czy ciemne mieszkanie wcale nie jest efektem zasłaniających okno drzew, gdyż przecież "jest jasno"(pokazując mieszkanie przy zaświeconym świetle w ciepły, letni dzień:)). Dodatkowo, pośrednicy nie wciskają na siłę i zachowują się na poziomie, co również jest rzadkie w tej branży. Podsumowując - nie mogę powiedzieć o nich złego słowa gdyż okazali się bardzo pomocni w doradzaniu kupna nieruchomości. Zostałam potraktowana profesjonalnie i dzięki ich radom (uznając ich za najlepiej przygotowanych po tym jak spotkałam się z nimi dwa razy), kupiłam mieszkanie, które rzeczywiście było atrakcyjną ofertą. Wiem, że kupowanie pierwszego, wymarzonego "m" jest bardzo trudne i męczące, ale nie zdawałam sobie sprawy, że aż tak...
Moja ocena
obsługa: 6
oferta: 6
pomoc merytoryczna: 6
prowizje i opłaty: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6