Widok
Polecam
Polecam szkołę GD Prawko, a w szczególności instruktora, z którym ja miałam przyjemność się uczyć się jazdy, Arturem. To świetny instruktor, bardzo zaangażowany w swoja pracę, z indywidualnym podejściem do kursanta i z sercem do swojej pracy. Bardzo dobrze przekazuje wiedzę, dokładnie przerabia trasy egzaminacyjne, a wszystko odbywa się w fajnej, przyjaznej atmosferze. Jeżeli ktoś zastanawia się nad podjęciem kursu, miał kiedyś nieudane podejście do prawa jazdy albo po prostu obawia się rozpoczęcia kursu, mogę zapewnić, że z Arturem wszelkie obawy i wątpliwości szybko przejdą. To instruktor, który oprócz przekazania wiedzy i umiejętności jazdy samochodem, da wam również poczucie, że dacie radę zarówno na egzaminie i jak i po nim, nawet jeśli sami nie do końca w siebie wierzycie. Ja swoje upragnione prawo jazdy już zdobyłam i jeszcze raz dziękuję Ci Artur za wszystko czego mnie nauczyłeś, za to że potrafiłeś przekazać swoje pozytywne nastawienie, kiedy przed egzaminem narastał stres i za to, że gdy podczas nauki popełniałam jakiś błąd albo coś mi nie wychodziło, potrafiłeś sprawić, że nie zniechęcałam się do kolejnych prób.
Moja ocena
GDprawko Szkoła Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6