Widok
Polecam
Jestem mamą dziesieciomiesiecznego Kuby. Zaczęliśmy naszą przygodę w Krok po kroku juz pół roku temu. Mój synek miał stwierdzoną mocną asymetrie i nie umiał trzymać główki. Po półrocznej rehabilitacji przez świetną ekipę Kubuś juz stoi i zbiera się do chodzenia. Nie wiem co by z nami było gdybyśmy nie trafili na tak świetnych specjalistów. Cała załoga Krok po kroku stała się naszą wręcz drugą rodziną. Panuje tam świetna atmosfera. I ja i mój synek uwielbiamy tam przyjeżdżać.
Początki byly bardzo trudne. Mały bardzo krzyczał płakał, buntowal sie ale wyszliśmy na prostą. Najbardziej dziękujemy Pani Gosi, Pani Kindze oraz Pani Karolinie bo z nimi mamy najczęściej zajęcia. Jesteście świetne !!Cała załoga jest godna polecenia.
Co do minusów to fakt, wizyta u pani dr nie byla najmilsza ale wszystko rekompensuja efekty uzyskane dzięki ćwiczeniom.
Reasumując polecam każdemu rodzicowi oraz każdemu małemu pacjentowi
Początki byly bardzo trudne. Mały bardzo krzyczał płakał, buntowal sie ale wyszliśmy na prostą. Najbardziej dziękujemy Pani Gosi, Pani Kindze oraz Pani Karolinie bo z nimi mamy najczęściej zajęcia. Jesteście świetne !!Cała załoga jest godna polecenia.
Co do minusów to fakt, wizyta u pani dr nie byla najmilsza ale wszystko rekompensuja efekty uzyskane dzięki ćwiczeniom.
Reasumując polecam każdemu rodzicowi oraz każdemu małemu pacjentowi
Moja ocena
Stowarzyszenie na rzecz osób niepełnosprawnych Krok Po Kroku
kategoria: Organizacje pożytku publicznego
inicjatywy: 4
zaangażowanie: 6
skuteczność: 6
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6