Widok

Polecam ten salon wszystkim przyjezdnym i nie tylko. / I recommend this salon to everyone tourist included.

Byłam w salonie parę dni temu ponieważ naszło mnie na obcięcie włosów. Byłam w Sopocie na krótkich wakacjach i chciałam do domu wrócić odmieniona. Bardzo nie ufam fryzjerom i nie oddaję swoich włosów w ręce byle kogo tak więc szukałam salonu po opiniach klientów. I tak właśnie dowiedziałam się o Beauty Box :) Trochę zestresowana wybrałam się i zapytałam o radę. Zdecydowałam się ściąć bardzo długie włosy za pas na krótkiego boba! Pokazałam panu (kurczę, niestety nie pamiętam imienia :( ) jakie fryzury wynalazłam w internecie i co bym chciała i pan też mi doradził i tak zdecydowałam się zaufać! I co? I wcale nie żałuje! Myślałam że będę płakać ale pan mnie tak pięknie obciął że zakochałam się w swojej nowej fryzurze :) nie żałuję że tam weszłam i potwierdzam te same dobre opinie. I pan fryzjer i panie które tam pracują po prostu przemili, przeżywali ze mną tą wielką zmianę. Pan fryzjer wie co robi i jest bardzo "nowoczesny", słucha o co się prosi i nie obcina połowy włosów jak niektórzy fryzjerzy.. Naprawdę polecam, szkoda że to 600 km od mojego miasta bo zostałabym stałą klientką ;) Pozdrawiam!
Moja ocena
obsługa: 6

jakość usług: 6

kreatywność: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pani Alicjo bardzo dekujemy za te opinie i bardzo przyjemnie nam to czytać ze Pan Mariusz spełnił Pani oczekiwania. Pozdrawiamy ciepło i zapraszamy ponownie jak będzie Pani nieopodal :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry