Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
christen - opinia wątek zamknięty Cosmetic services at a high level. I recommend rejuvenating treatments and...
~christen
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 12 stycznia 2021

christen - opinia wątek zamknięty Wonderful service and skills, full professionalism
~christen
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 12 stycznia 2021

Polecam bardzo serdecznie wątek zamknięty Byłem klientem już raz w tym salonie i byłem gotów zrezygnować, ponieważ...
~Kamil
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 listopada 2017

Drogie Panie - odradzam! wątek zamknięty Omijajcie ten punkt szerokim łukiem! Jedyne, co potrafią to podcinanie...
~Rozczarowana Klientka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 listopada 2017

Polecam ten salon wszystkim przyjezdnym i nie tylko. / I recommend this salon to everyone tourist included. wątek zamknięty Byłam w salonie parę dni temu ponieważ naszło mnie na obcięcie włosów. Byłam...
~Alicja
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 lipca 2017

Najlepszy salon w Trójmieście wątek zamknięty Pani Ola najlepsza fryzjerka jaką w życiu spotkałam. Profesjonalistka w każdy...
~Monika
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 stycznia 2017

perfekcja w całym calu wątek zamknięty Pani Olu dziękuję bardzo za kolor oraz za piękne podcięcie jest Pani...
~Julita
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 października 2016

Moje ulubione miejsce wątek zamknięty Polecam z całego serca, zarówno usługi fryzjerskie ( Pani Ola ) jak i...
~Maria
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 marca 2016

POLECAM wątek zamknięty To była moja pierwsza i na pewno nie ostatnia wizyta w tym salonie. Trafiłam...
~Ilona
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 września 2015

POLECAM ZE SZCZEREGO SERCA wątek zamknięty Ktoś może powie, że to oczywiste, że idziemy do fryzjera, żeby poprawić swój...
~Gosia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2015

Super salon!! wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam salon Beauty Box w Sopocie.Jestem stałą klientką od...
~Karolina K.
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2015

POLECAM, POLECAM! wątek zamknięty Polecam Panią Ewelinę. Świetnie zrozumiała jaki miałam pomysł na włosy i...
~Luiza
1

dodano: 26 marca 2015

Polecam :) wątek zamknięty Serdecznie polecam Panią Olę. Najlepsza fryzjerka w Sopocie!
~Adam
1

dodano: 11 marca 2015

szczerze odradzam wątek zamknięty Salon obecnie, zatrudnia nieprofesjonalnych fryzjerow, zarowno mam na mysli...
~Sina
2

dodano: 26 stycznia 2015

Udana wizyta u fryzjera:) wątek zamknięty Gorąco polecam ten salon fryzjerski! Obsługa przemiła, wystrój piękny....
~Paulina
1

dodano: 20 stycznia 2015

Najlepszy salon w Trójmieście wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług salonu- a dodam, że mam dość trudne wlosy i...
~Magdalena
1

dodano: 22 września 2014

Polecam salon Beauty Box a szczególnie Panią Ewelinę:)!!! wątek zamknięty Byłam w salonie pierwszy raz. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Panuje tam...
~Natalia
1

dodano: 21 sierpnia 2014

Julita - opinia wątek zamknięty Obsługa rewelacyjna. Byłam pierwszy raz przejazdem. Jak tylko bede w Sopocie...
~Julita
1

dodano: 13 sierpnia 2014

Polecam :-) wątek zamknięty Jestem stala klientka i serdecznie polecam ten wspanialy salon. Bardzo...
~Karolina F.
1

dodano: 18 czerwca 2014

Bardzo zadowolona. wątek zamknięty Witam dziekuje za super fryzure bardzo sie podoba rodzinie i przyjaciolom.Na...
~A
1

dodano: 31 maja 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry