Widok
Polecam wszystkim niezdecydowanym OSK ARTOM!! i instruktora p.Adama Sapiehę!
Witam! Wczoraj zdałam za pierwszym razem egzamin na prawko, i chciałabym polecić wszystkim ośrodek szkolenia kierowców ARTOM oraz instruktora p. Adama Sapiehę!. W kilku zdaniach przekonam Was dlaczego ARTOM to dobry wybór. Podstawą sukcesu jest profesjonalny, cierpliwy, wyrozumiały instruktor-a taką osobą jest z pewnością p. Adam. Na każdych jazdach rzetelnie pokonywaliśmy trasy egzainacyjne, dlatego podczas egzaminu państwowego żadne skrzyżowanie nie było zaskoczeniem. Jeśli pojawiły się jakieś pytania z mojej trony instruktor zawsze potrafił mi wytłumaczyć w sposób zrozumiały jako powinnam zachować się w danej sytacji na drodze. Ponadto co jest bardzo ważne przy nauce jazdy, atmosfera była fantastyczna!. Nauka jazdy była przyjemością a nie stresem. Na zakończenie mojego komentarza dodam tylko, że warto wybierać ośrodki zlokalizowane w centrum Gdańska-a takim jest ARTOM, ponieważ nie marnuje się czasu na dojazdy tylko odrazu jeździ się po trasach egzaminacyjnych. Ja dojeżdzałam aż z Gdańska-Osowy na jazdy do centrum i teraz wiem, że było warto! Jeszcze raz dziękuje p.Adamowi za świetne przygotowanie do egzaminu. Gorąco polecam!!!
Moja ocena
ARTOM nauka jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6