No cóż, czas wydać opinię;) Na zajęcia do Kamila uczęszczam od prawie trzech miesięcy. Przedtem ćwiczyłam trochę z doskoku, w różnych miejscach, zawsze w grupie i nigdy pod bezpośrednią opieką trenera. Monotonia zajęć grupowych i "taśmowa" atmosfera skutecznie znechęciły mnie na dosyć długo (tak naprawdę, każda wymówka jest dobra;))
Dlatego, gdy trafiłam do Kamila, poczułam się jak "zawodnik": pełny profesjonalizm! Kamil, to młody, ambitny i zawsze dobrze przygotowany trener. Świetnie motywuje, nigdy nie odpuszcza, a wszystko w granicach realnych możliwości podopiecznego. Z treningu na trening widać efekty w postaci coraz większej wydolnosci, wytrzymałości no i wyglądu :) -jak zauważają znajomi:) Poza tym świadomość, że się ćwiczy pod czujnym okiem fachowca, daje poczucie bezpieczeństwa: plan treningów, pomiary, testy, ciągła uwaga trenera na technikę wykonywanych ćwiczeń - to wszystko nadaje właściwy sens naszym wysiłkom. Atmosfera na zajęciach jest pozytywna: cały zespół trenerów to ludzie bardzo życzliwi i otwarci. Wszystko to sprawia, że uwielbiam tu ćwiczyć! Ktos powie, ze drogo? To najlepiej zainwestowane pieniądze! Szkoda tylko, że tak późno zaczęłam..;)