Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Można znowu w siebie uwierzyć wątek zamknięty Nawet jak masz tyłek przyrośnięty już do fotela w biurze i zamiast nóg 4 koła...
~Niezupełnie Starsi Państwo
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 listopada 2013

JEST MOC wątek zamknięty Wcześniej już chodziłem na siłownie , ale efektów nie było , brak motywacji ,...
~PitaG
-

dodano: 20 sierpnia 2013

Krótko i na temat wątek zamknięty start 146kg - obecnie 100kg!!! Zrzuciłem 59kg tłuszczu i zbudowałem 13kg...
~Gruby
-

dodano: 6 czerwca 2013

profesjonalnie wątek zamknięty W pełni profesjonalne zajęcia pozwalające w krótkim czasie uzyskać oczekiwany...
~balaś
-

dodano: 28 marca 2013

Polecam wszystkim! wątek zamknięty No cóż, czas wydać opinię;) Na zajęcia do Kamila uczęszczam od prawie trzech...
~Sylwia, lat 44
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 listopada 2012

Zdecydowanie namawiam niezdecydowanych wątek zamknięty Do "Twojego-Trenera" trafiłam ponad 2 miesiące temu. Brak pewności siebie...
~Poszewka
-

dodano: 16 listopada 2012

Przemęczonym i zapracowanym gorąco polecam! wątek zamknięty Wczoraj minęły 2 miesiące odkąd trenuję z Kamilem.To zadziwiające i...
~Agnieszka
-

dodano: 13 listopada 2012

Po roku ciąg dalszy... wątek zamknięty Zdecydowałam sie z meżem dalej kontynuowac naszą przygodę ze sportem poniewa...
~ewa
-

dodano: 20 września 2012

Super ekipa wątek zamknięty Zawsze byłam osobą aktywną,ale kiedy pojawiły się dzieci moje dbanie o...
~Jowita
-

dodano: 14 września 2012

Polecam wątek zamknięty Zdecydowanie POLECAM treningi z Twój Trener osobom, które chcą pozbyć się...
~Rafał
-

dodano: 28 sierpnia 2012

Rewelka wątek zamknięty Naprawdę gorąco polecam!!!!! Jestem w niesamowitym szoku podejścia do tematu...
~Tomek
-

dodano: 27 sierpnia 2012

Zdecydowanie WARTO! wątek zamknięty Ćwiczę z Tomkiem od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony z jakości...
~Grzesiek
-

dodano: 8 lutego 2012

zdecydowanie polecam ! wątek zamknięty Ćwiczę z Beatą od miesiąca :-) treningi są intensywne, urozmaicone i fachowe....
~Magda
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 listopada 2011

Profesjonalnie wątek zamknięty Profesjonalne podejście, intensywne wyczerpujące i wymagające treningi,...
~Kuba
1

dodano: 13 lipca 2011

Polecam wątek zamknięty Z Beatką trenuję od marca br. Treningi są urozmaicone, prowadzone...
~OLA
1

dodano: 5 lipca 2011

EKSTRA! wątek zamknięty Oboje z mężem trenujemy od trzech miesięcy trzy razy w tyg. z Błażejem. Jeśli...
~Karolina i Błażej
-

dodano: 28 czerwca 2011

taaaaaak! wątek zamknięty Pamiętacie stara,dobra lekcje w-fu z młodą nauczycielką,która nie miała...
~Ewa i Marek
-

dodano: 16 maja 2011

Szczerość wątek zamknięty Witam wszystkich. Mam 54 lata i próbowałam już wszystkiego aby schudnąć. Na...
~Basia
-

dodano: 19 kwietnia 2011

Polecam! wątek zamknięty Bardzo profesjonalna usługa! Gorąco polecam wszystkim osobom chcącym się...
~edekwładcakredek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 stycznia 2011

Polecam Paniom ,które chcą się świetnie czuć,po kazdym treningu... wątek zamknięty Zajęcia INDYWIDUALNE to zupełnie inna (LEPSZA) jakość... Polecam wszystkim...
~zyta
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 5 stycznia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
39

35

wątków

do góry