Widok
Zdecydowanie namawiam niezdecydowanych
Do "Twojego-Trenera" trafiłam ponad 2 miesiące temu. Brak pewności siebie potęgowany przez nabyte dodatkowe kilogramy, do tego wątpliwości co do nie małej kwoty, jaka trzeba wydać na taki trening - powodowały, że długo się zbierałam, a by w końcu zadzwonić i umówić się na trening. Teraz wiem, że zupełnie niepotrzebnie zwlekałam. Pracuję nad sobą w odpowiednim miejscu i z odpowiednią osobą. Mój MISTRZ - Trener Kamil - jest fachowcem w swojej dziedzinie. Umiejętnie dobiera ćwiczenia do indywidualnych potrzeb klienta, co sprawia, że trening ma rzeczywiście charakter indywidualny. Potrafi niezwykle skutecznie zmobilizować do wysiłku, zachowując przy tym lekką i niezwykle przyjemną atmosferę podczas treningu. Tak dużo i szeroko :-) dawno się nie śmiałam. Już po kilku zajęciach moja kondycja znacznie się poprawiła, kilogramy zaczęły spadać a ja polubiłam wysiłek fizyczny. Jeszcze dwa miesiące temu nigdy w życiu bym nie uwierzyła, że będę w stanie przebiec dystans 10 km. Nigdy wcześniej nie lubiłam biegać . A jednak Mój MISTRZ sprawił , że Bieg Niepodległości okazał się dla mnie osiągalny.
I za to Tobie MISTRZU bardzo dziękuję ... i proszę o więcej :)
I za to Tobie MISTRZU bardzo dziękuję ... i proszę o więcej :)
Moja ocena
Twój Trener
kategoria: Trener personalny
oferta: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6