Naprawdę gorąco polecam!!!!! Jestem w niesamowitym szoku podejścia do tematu oraz profesjonalizmu ekipy Twój Trener. W swoim życiu kilka razy korzystałem z usług trenerów personalnych najczęściej z mizernym a raczej fatalnym skutkiem. Tutaj jest zupełnie inaczej. Wiedza i zaangażowanie mojego trenera pozwala mi z pełną ufnością poddać się jego wytycznym, nie martwiąc się o swoje bezpieczeństwo (jestem osobą po kilku dość poważnych urazach)
Co najlepsze człowiek oczekuję z niecierpliwością następnego treningu ponieważ każdy trening jest inny. Intensyfikacja ćwiczeń jest zróżnicowana dostosowana do teraźniejszego samopoczucia, wydolności tudzież stanu zdrowia a te 1:30 h (czasem więcej) mija jak by ćwiczenia trwały zaledwie 15 min. Trener w odpowiedni sposób motywuję tak że chce się więcej i więcej. Współpraca z Twój Trener pozwala mi osiągać większe lub mniejsze osobiste sukcesy, z których jestem cholernie zadowolony. Gdy jakiś czas temu rozpoczynałem treningi byłem facetem z solidnym "mięśniem piwnym" :), fatalną kondycją a już niebawem będę szlifował swój wymarzony kaloryfer. Co tak naprawdę w ćwiczeniu "samemu" było by nieosiągalne.
Dlatego też z całą stanowczością polecam!!

wypowiedź zmoderowana ( 2012-09-04 11:49:38)