Widok
Polecam wszystkim zdającym!
Egzamin na kat. B zdałam za drugim podejściem po długiej, ponad godzinnej jeździe. Egzaminator sprawdzał moje umiejętności w bardzo wielu trudnych miejscach. Czułam się doskonale przygotowana - cała trasa egzaminu była mi świetnie znana. Poradziłam też sobie z wszelkimi manewrami.
Bardzo dziękuję Grzegorzowi za poświęcony czas i wyrozumiałość! Stworzył wspaniałą atmosferę podczas nauki i jest prawdziwym fachowcem.
Pan Florian - imponuje profesjonalizmem, bardzo bogatym doświadczeniem i wiedzą! Dziękuję za drobiazgowość w wychwytywaniu błędów i szczerość.
Polecam szkołę ABC - rzadko kiedy ktoś wkłada tyle serca w swoją pracę!
Czekam jeszcze na egzamin na kat.A. Myślę, że zdanie go będzie formalnością, bo również przygotowywał mnie do niego Grzegorz!
Pozdrawiam!
Beata K.
Bardzo dziękuję Grzegorzowi za poświęcony czas i wyrozumiałość! Stworzył wspaniałą atmosferę podczas nauki i jest prawdziwym fachowcem.
Pan Florian - imponuje profesjonalizmem, bardzo bogatym doświadczeniem i wiedzą! Dziękuję za drobiazgowość w wychwytywaniu błędów i szczerość.
Polecam szkołę ABC - rzadko kiedy ktoś wkłada tyle serca w swoją pracę!
Czekam jeszcze na egzamin na kat.A. Myślę, że zdanie go będzie formalnością, bo również przygotowywał mnie do niego Grzegorz!
Pozdrawiam!
Beata K.
Moja ocena
ABC Nauka Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0