Widok
Polecam! zdałem za pierwszym razem
Bardzo dobra szkoła, rzetelnie przygotowują do egzaminu, szczególnie do praktyki. Polecam instruktora Łukasza. Wszystko tłumaczy ci tak, żebyś to na pewno zroumiał(a). Przerobiliśmy każde zadanie z egzaminu. Łukasz jest bardzo cierpliwy i towarzyski, cały czas ma otwarte oczy i uszy i motywuje do nauki. Bardzo dobrze zna trasy egzaminu i kieruje cię tylko w te miejsca. Poza tym bardzo rzadko puszcza discopolo i można z nim porozmawiać na wiele ciekawych tematów :)
Mam 25 lat. Zdałem teorię i praktykę za pierwszym razem, a nigdy wcześniej nie kierowałem samochodem (poza jednym razem na kolanach kuzyna, gdy miałem 5-6 lat...), ani żadno z moich rodziców nigdy nie miało auta. Uważam, że kluczem jest nie tylko instruktor, ale głównie wyobraźnia, koncentracja i zdanie sobie sprawy z powagi sytuacji. Od ciebie zależy życie i zdrowie twoje i ludzi dookoła. Jak masz to cały czas w głowie, to odejdzie stres i też zdasz za pierwszym razem. Powodzenia!
Mam 25 lat. Zdałem teorię i praktykę za pierwszym razem, a nigdy wcześniej nie kierowałem samochodem (poza jednym razem na kolanach kuzyna, gdy miałem 5-6 lat...), ani żadno z moich rodziców nigdy nie miało auta. Uważam, że kluczem jest nie tylko instruktor, ale głównie wyobraźnia, koncentracja i zdanie sobie sprawy z powagi sytuacji. Od ciebie zależy życie i zdrowie twoje i ludzi dookoła. Jak masz to cały czas w głowie, to odejdzie stres i też zdasz za pierwszym razem. Powodzenia!
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 5
wyposażenie: 5
czas trwania kursu: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.5
* maksymalna ocena 6