Widok

Polecam zespół Massuana z Gdańska

Chciałam na forum polecić świetny zespół p.Tomasza Dorniak Massuana,który grał na naszym weselu w Malborku.Świetne prowadzenie imprezy,super wykonanie światowych przebojów,pełen profesjonalizm.Nawet goście,którzy nie lubią wesel odzyskali wiarę,że taka impreza może zostać wykonana na wysokim poziomie.Pana Tomasza znaliśmy z teledysków w telewizji CSBTV oraz występów w Malborku i Tczewie.Dziewczyny bardzo dobrze śpiewają i grają na akordeonie,klawiszowiec i saksofonista w jednej osobie-rewelacja,perkusista-poezja.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 6
a jaki rozmiar buta nosza?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

świtnie grają... na...nerwach forumowiczów...zwłaszcza z weselnika

W Pęklewie na torach też pewno świetnie grali i była rewelacja a wręcz poezja... i świetnie śpiewali, grali na akordeonie i innych instrumentach, pełen profesjonalizm...Litości...uchhh
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Chyba nikt kto ma zespół na weselu tak nie pisze szczegółowo i skad zna i wogole...ja poproszę o fotki w tym wątku z tego wesela :) jakos niedowiarkiem jestem-na pewno panstwo mlodzi maja z panem Dorniakiem :D
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
Zapraszam Emenems do studio MASSUANA, wszystkie fotki z 300 wesel wiszą na ścianie w gablotach.
www.tomaszdorniak.pl tel.501-183-708
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6
Na naszym weselu grał pan Tomasz z zespołem.Polecamy w 100% .Naszą wspólną fotografie mozna obejrzec na n-k.Rodzina podpisała 2 umowy na nastepny rok z nimi.Bylismy na wielu imprezach-sa najlepsi.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 7
http://www.tomaszdorniak.pl
Najdłużej działający na Pomorzu zespół MASSUANA posiada certyfikat 300 zadowolonych par młodych oraz koncesję ministra kultury.Fotografie są do wglądu w siedzibie firmy- zajmują 2 ściany.Zespół grał na naszym weselu 17.09.2011. Teledyk do piosenki autorskiej Tomasza Dorniaka "Walc weselny"z naszej imprezy będzie można obejrzeć w lutym w stacjach Polsatu.
na jakim poziomie gra zespół można obejrzeć :
http://youtu.be/lyDs8jNf_xY
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 5
SUPER ZESPÓŁ POLECAM
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 7
Zespół Massuana grał na weselu mojej córki.Świetne teksty,wspaniała muzyka i prowadzenie.Fakt ,zespół nie jest tani,ale jak ktoś ma klasę to się ceni.

Serdecznie pozdrawiam pana Tomasza i życzę samych sukcesów.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 7
Nie polecam - disco polo.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 13
Są beznadziejni! Dobrzy na pogrzeb a nie wesele, a pan Tomasz myśli że wszystkie rozumy pozjadał, ciągle mało mu kasy, jak nie został radnym to chciał na posła- ŻENADA
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 15
Zespół jest świetny,grał u mnie na weselu
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 10
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Najlepszy zespół na Pomorzu,od wielu lat bez konkurencji.Wystarczy posłuchać na You Tube lub obejrzeć teledyski w telewizji ślubnej Wedding.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3
Massuana super zespół, grają często w Kętrzynie i Mrągowie,choć są z Trójmiasta.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super zespół, im starsi tym lepsi:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Świetny zespół, polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Opinie i oceny

drewder - opinia (3 odpowiedzi)

Świetna współpraca. Pani Ania profesjonaln ie i rzetelnie podchodzi do swojej pracy, doskonały i...

Gerard - ocena (3 odpowiedzi)

Profesjonalna i życzliwa obsługa Profesjonalne doradztwo

Monika - ocena (3 odpowiedzi)

Firma AGB Usługi wykonała u mnie usługę sprzątania i jestem bardzo zadowolony z efektów. Wszystko...

do góry