Widok

Polećcie dobrego pediatrę na Przymorzu...

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Muszę zapisać mojego szkraba jutro w przychodni do lekarza... Może wiecie kto jest godny polecenia w przychodni na Jagiellońskiej (lub Kołobrzeskiej)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na jagiellonskiej chyba nie ma dzieciecego pediatry (chyba) a na kolobrzeskiej polecana jest wegrzyk moja kuzynka tam synka zapisala i ja moja malutka jak sie urodzi tez do niej zapisze :)
własnie nie byłam pewna czy na Jagiellonskiej jest pediatra...
Dzieki :)
Ewa - poczytaj tutaj http://gdansk-przymorze.mojeosiedle.pl/viewtopic.php?t=5378&start=0 :)

ja też w wolnej chwili muszę dokładnie przejrzeć tamten wątek i zobaczyć które nazwisko pojawia się najczęściej ;) (jako polecane)
No to widzę, że wszystkie mamy podobny dylemat - ja też szukam jakiegoś dobrego pediatry na Przymorzu...zobaczymy jak trafimy :)
http://zuzanka-czaruje.blogspot.com
dr Zagórska, przychodnia na Kołobrzeskiej
"rz" - to długa historia

Ja rowniez polecam dr Zagorska.Jest swietna.Moja corka chodzila do niej kilka lat.Duzo pomogla,bo moja Julka czesto chorowala.Wczesniej chodzila do dr Bialynickiej,ale do szalu mnie doprowadzaly ciagle kolejki do niej do rejestracji i brak miejsc.A wcale nie uwazam zeby byla lepsza od Zagorskiej.
image

image
ja chodziłam do dr. węgrzyk i nie byłam z niej zadowolona
Ja polecam dr.Wegrzyk,moj synek chodzi juz do niej prawie 4 lata
Dzięki :)
A może wiecie czy połozną środowiskową wybiera się na Jagiellońskiej czy na Kołobrzeskiej? To też muszę załatwić, a nie byłam do tej pory do przychodni zapisana, bo chodziłam do Medicoveru...
Ewwa - ja wybrałam Panią Grażynkę z naszej SR :)
Tylko i wylacznie dr Węgrzyk.... jest świetna byla moja pediatra, brata a teraz mojego synka :)
Aga, a do Pani Grażynki to wystarczy zadzwonić i wtedy przyjdzie?
ja położną mam na jagiellonskiej wybrana bo tam tez chodze do gina ;]
dr Węgrzyk- moja corcia ma dopiero 2,5 miesiąca ale jak na razie to jestem bardzo zadowolona. Ma super podejście do dzieci, nie spieszy się, tłumaczy wszystko dokładnie. Jest bardzo ciepła i życzliwa
image
image
srodowiskowa ja mialam z Kolobrzeskiej
Agusia, a czy p. Grażynce płaci się za to, że przychodzi jako środowiskowa?
A położną środowiskową mam z przychodni na Kolobrzeskiej. Jak się tam zapisywałam, to od razu musialm wybrać kogoś. Mam p. Agnieszkę Klamrowską, ale jeszcze nic o niej nie wiem :)
Dziewczyny,
zdecydowałyście się na kogoś z Kołobrzeskiej? Rozumiem, że pediatrę wybiera się po narodzinach dziecka? Przy pierwszej wizycie? Czy warto zajść wcześniej?
ja wybrałam Dr Szabunio z przychodni na Piastowskiej :) moja koleżanka też jutro do Niej jedzie z córcią - z Ujeściska ;)
Ja w końcu chodzę na Kołobrzeską do dr Białynickiej-Biruli. Podoba mi się póki co :)

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry