Widok

Polećcie proktologa z okolic Gdyni..

Proszę o namiary na godnego polecenia proktologa. Chciałabym się przebadać, bo mam pewne obawy co do mojego tyłka. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
On Clinic Gdynia, ul.Orłowska 61/3 /róg Świerkowej/ - tel. 58 668 40 04; b.dobry dr Puzdrowski - wizyty prywatne, koszt.170 zł /niestety/. Będzie w klinice dopiero od 14 września. Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po On Clinic na Orłowskiej w Gdyni nie ma śladu:( Byłam tam pacjentką dr. Sebastiana Dobrowolskiego kilka lat temu i znów potrzebuję pomocy. Ktoś wie gdzie ten lekarz przyjmuje prywatnie?
Dr Wojciech Czarzasty, przyjmuje w Luxmedzie, na Morskiej chyba. Rewelacyjny lekarz, a do tego bardzo dyplomatyczny i uprzejmy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę może ktoś uaktualni listę ma jakieś doświadczenie u proktologów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mogę polecić z czystym sumieniem doktora Pikulickiego. Niestety, nie wiem czy ma jakiś gabinet w Gdyni, ja byłem u niego w Lifemedice w Gdańsku koło Akademii. No i niestety, wizyta płatna - prywatna, ale lekarz bardzo ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam każdego lekarza z AM z Gdańska I dr Dymeckiego ze szpitala MSWiA w Gdańsku

Inne tematy z forum Zdrowie

Swędzenie, łuska i pieczenie czy to łuszczyca skóry głowy? (6 odpowiedzi)

Od ciąży, czyli od 6 lat, mam potworne problemy ze skórą głowy. Swędzenie, łuszczenie, sypiąca...

Nawroty trądziku różowatego na twarzy (3 odpowiedzi)

Hej, czy przy trądziku różowatym też macie takie nagłe nawroty? Miałam piękną remisję prawie dwa...

lek bez recepty na infekcje pochwy (107 odpowiedzi)

doradźcie jaki lek można kupić bez recepty na infekcje pochwy, wizytę mam dopiero za tydzień, a...

do góry