Widok

Polećcie proktologa z okolic Gdyni..

Proszę o namiary na godnego polecenia proktologa. Chciałabym się przebadać, bo mam pewne obawy co do mojego tyłka. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
On Clinic Gdynia, ul.Orłowska 61/3 /róg Świerkowej/ - tel. 58 668 40 04; b.dobry dr Puzdrowski - wizyty prywatne, koszt.170 zł /niestety/. Będzie w klinice dopiero od 14 września. Powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po On Clinic na Orłowskiej w Gdyni nie ma śladu:( Byłam tam pacjentką dr. Sebastiana Dobrowolskiego kilka lat temu i znów potrzebuję pomocy. Ktoś wie gdzie ten lekarz przyjmuje prywatnie?
Dr Wojciech Czarzasty, przyjmuje w Luxmedzie, na Morskiej chyba. Rewelacyjny lekarz, a do tego bardzo dyplomatyczny i uprzejmy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę może ktoś uaktualni listę ma jakieś doświadczenie u proktologów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mogę polecić z czystym sumieniem doktora Pikulickiego. Niestety, nie wiem czy ma jakiś gabinet w Gdyni, ja byłem u niego w Lifemedice w Gdańsku koło Akademii. No i niestety, wizyta płatna - prywatna, ale lekarz bardzo ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam każdego lekarza z AM z Gdańska I dr Dymeckiego ze szpitala MSWiA w Gdańsku

Inne tematy z forum Zdrowie

Hiszpańska mucha, jakie macie doświadczenia? (7 odpowiedzi)

Ciekawi mnie tutaj czy ktoś może stosował srodek taki jak hiszpańska mucha i moze napisać swoje...

Feromony i ich działanie na kobiety (5 odpowiedzi)

Co sądzicie na temat wpływu feromonów na kobiety ? Czy rzeczywiście mogą sprawić,ze ktoś będzie...

Co sądzicie o zamiennikach viagry? (3 odpowiedzi)

Co sądzicie o zamienikach viagry? Widziałem ostatnio, ze sporo reklamuje się tego w tv oraz w...

do góry