Widok

Polećcie specjalistę od usuwania zaćmy

Poszukuję wybitnego specjalisty, bo oko wiele już przeszło i usunięcie zaćmy wymaga dużej precyzji. Nie ma tu miejsca na jakiekolwiek niepowodzenie. W grę wchodzi zarówno NFZ, jak i kliniki prywatne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja mama miała usuwaną zaćmę w szpitalu Wojskowym na Polankach. Zabiegi przeprawadzają dwa razy w tygodniu. Wszystko ładnie sią zagoiło- jest ok! Jest też jakiś spesjalista w Sopocie w prywatnej klinice- nie znam nazwiska.
neissi poszukaj w rankingu lekarzy , ja tak znalazlam onkologa np.
W Sopocie najprawdopodobniej chodzi o dra Gębkę. Ale uwaga - raczej trzeba liczyć na wizyty prywatne. Przyjmuje w Krzywym Domku, mój tata jest jego stałym pacjentem okulistycznym.
Jeśli chodzi o zaćmę to tylko dr Kozak. jest świetnym fachowcem. pracuje w szpitalu na zaspie.
witam , moja mama miała usuwaną zacme u dr Jana Staniewicza, w Lagunie Medical na terenie szpitala mswia, oczywiscie odplatnie, ale naprawde warto.Oko bylo juz mocno zniszczone a teraz widzi naprawde super. Polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Depresja (30 odpowiedzi)

Od kilku tygodnia jestem leczony z powodu depresji , będącą wynikiem stresu związanego z...

Nieoperacyjne powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Cześć. Czy są może jakieś skuteczne ćwiczenia na to aby powiększyć nieoperacyjnie biust ?...

Przedwczesny wytrysk Co robić? (7 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zmagam się z pewnym problemem i on chyba tutaj najbardziej będzie pasował....

do góry