Widok

Polecicie jakieś dobre męskie perfumy?

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym).
Chciałbym aby długo trzymał się na skórze no i podobał się dziewczynom. Z góry dzięki za polecenie czegoś porządnego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pamiętam ,ze rok czy dwa temu kupiłem sobie pierwszy raz love desire. Z ciekawości bo chciałem zorientowac się czy zapach z feromnami będzie się podobał płci przeciwnej. Nie wierzyłem w to zbytnio, ale przyznam,że coś w tym jest bo laski o wiele częściej reagowały na te perfumy niż na inne. Tak wiec albo zapach sam w sobie podoba się dziewczynom albo rzeczywiście zawieraja feromony. Dodatkowo są tanie bo da się je ustrzelić poniżej stówki. Teraz jednak mam ich wersję premium , która kosztowała mnie 200 zł czyli drożej.

Za 200 zł jesteś w stanie kupić praktycznie każdy zapach, tylko kwestia jakiej pojemności, bo raczej nie 100 ml. Ja ze swojej strony mogę polecić Yves Saint Laurent L-Homme, ewentualnie Carolina Herrera 212.. Co do love desire to rownież słyszalem że niezłe i tak się zastanawialem czy ich nie zamówic, ale ciągle jakos nie było okazji.

Inne tematy z forum Zdrowie

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (12 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Orgasm control na przedwczesny wytrysk (17 odpowiedzi)

Aktualnie stosuję chusteczki orgasm control i jestem z nich bardzo zadowolony ( jak do tej pory...

gdzie chodzicie do stomatologa? (12 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry