Widok

Polish Standarts - James Newton

Polish Standarts - James Newton Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Polish Standarts - James Newton, 26 lipca 2007 - 29 lipca 2007 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jazz w lesie

Byłem na ich występie w Sulęczynie 28 lipca na imprezie Jazz w Lesie i muszę przyznać że muzyka w ich wykonaniu jest imponująca w przeciwieństwie do organizatorów koncertu.

Jazz w lesie - zderzenie światów

Wykonanie koncertowe na najwyższym poziomie! Brawo! Z kolei część publiczności (na szczeście mniejsza część) to był mistrzowski popis prostactwa - i tu wielka prośba do organizatorów, aby następnym razem pomyśleli kogo wpuszczają na koncerty tej klasy. Niestety usiadłam przy ławce, gdzie siedziała publiczność na miarę "Ich Troje" - naprani, zaczepiający, wulgarni, gwizdający podczas granych kawałków, żenada. Żadnego ochroniarza nie było w pobliżu, który by z nimi zrobił porządek. Wielka prośba o poprawę organizacyjną!

koncert w Juracie

Był super, cudem udało mi sie wejść.

Inne tematy z forum Rozrywka

Andrea Bocelli Gdańsk 2026 (4 odpowiedzi)

Andrea Bocelli, światowej sławy tenor i jeden z najbardziej rozpoznawalnych głosów muzyki...

Forest Festival 2026 (10 odpowiedzi)

Forest Festival powraca! Już 25 lipca 2026 wyjątkowa przestrzeń Opera Leśna ponownie wypełni się...

Cyrk na wodzie Imperial Show (4 odpowiedzi)

Magia, która zapiera dech w piersiach! Otwórz drzwi do świata magii, gdzie spektakularne...

do góry