Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Najlepsza szkoła nauki jazdy wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, dbałość o zadowolenie klientów. Polecam instruktora...
~Monika
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 maja 2010

Polecam Pana Krzysztofa wątek zamknięty Zdecydowanie najlepszy instruktor z jakim udało mi się współpracować....
~Zadowolona Kursantka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 grudnia 2009

Dziękuję Panie Andzieju! wątek zamknięty Miałam przyjemność jeździć z Panem Andrzejem przez 5 godzin na kilka dni...
~Ania:)
-

dodano: 1 lipca 2009

Bardzo dobry ośrodek wątek zamknięty Polecam każdemu ten ośrodek. Bardzo dobre przygotowanie zarówno teoretyczne,...
~Piotr
-

dodano: 17 czerwca 2009

Zadowolona kursantka wątek zamknięty Czas trwania mojego kursu też był u mnie długi ale nie mogłam częściej...
~Iwona
-

dodano: 27 lutego 2009

Osobiście bardzo się zawiodłam, nie polecam wątek zamknięty Pierwszą istotną sprawą, która sprawiła, że baaaardzo się zawiodłam na tym...
~biedrona
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 6 października 2008

Było o.k :) wątek zamknięty Też robiłam kurs w tym ośrodku,jazdy też miałam czasami raz w tygodniu i...
~Justyna VIP :)
-

dodano: 9 czerwca 2008

do zatroskanych rodziców wątek zamknięty Tez jezdze w tym osrodku. Mam jazdy z podobna czestotliwoscia. Wiem ze...
~zadowolony kursant
-

dodano: 20 maja 2008

czas trwania kursu wątek zamknięty Witam. Kurs się zaczaął na poczatku lutego,wpłacilismy całą kwotę...
~rodzice
-

dodano: 14 maja 2008

Bardzo dobry ośrodek. wątek zamknięty Jeździłem z Panem Andrzejem P. Bardzo dobry i profesjonalny instruktor....
~Tomek
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 28 listopada 2007

:) wątek zamknięty Uwazam, że Polmozbyt jest jednym z najlepszych ośrodków szkoleniowych dla...
~Marta :)
-

dodano: 10 lipca 2007

Polecam wszystkim! wątek zamknięty Zdałam za pierwszym razem:) Jazdy u Pana Krzysztofa to prawdziwa...
~Hansi
-

dodano: 11 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry