Widok
Ja rodzilam miesiac temu na Zaspie.Chcialam wziac polozna ale troche szkoda mi bylo 500zl i zrezygnowalam.
Powiem wam ze spedzilam na porodowce 14 godzin i przez ten czas przewinely sie kolo mnie 3 polozne.Kazda z nich byla super.Kiedy trzeba bylo daly mi oksytocyne na wywolanie skurczy,ktora i tak niewiele pomogla bo porod zakonczyl sie cesarka ale opieka byla naprawde super.
Kobitki staraly sie jak mogly zebym urodzila naturalnie ale pozniej to juz sama sie prosilam o cesarke.Drugiego juz na pewno naturalnie nie urodze.
Ja bym nie radzila dziewczynom ktore chca rodzic na ZAspie brania swojej poloznej.One i tak musza zrobic co do nich nalezy/Najwazniejsze ze macie meza obok siebie a w razie czego on moze zareagowac.
Nikt wam tam krzywdy nie zrobi.
Powiem wam ze spedzilam na porodowce 14 godzin i przez ten czas przewinely sie kolo mnie 3 polozne.Kazda z nich byla super.Kiedy trzeba bylo daly mi oksytocyne na wywolanie skurczy,ktora i tak niewiele pomogla bo porod zakonczyl sie cesarka ale opieka byla naprawde super.
Kobitki staraly sie jak mogly zebym urodzila naturalnie ale pozniej to juz sama sie prosilam o cesarke.Drugiego juz na pewno naturalnie nie urodze.
Ja bym nie radzila dziewczynom ktore chca rodzic na ZAspie brania swojej poloznej.One i tak musza zrobic co do nich nalezy/Najwazniejsze ze macie meza obok siebie a w razie czego on moze zareagowac.
Nikt wam tam krzywdy nie zrobi.
ja mam namiary na położną na klinicznej!widzę ze termin jeszcze masz odległy wiec może Ci sie uda !bo jednej forumowiczce podałam tel do niej ale już miała za dużo dziewczyn i jej nie pomogła!
ja mam niedługo termin wiec po będę mogła sie wypowiedzieć na jej temat!
ale już od kilki dziewczyn słyszałam same dobre słowa na jej temat!np."kobieta-położna-anioł"!!
widziałam sie z nią i byłam już na rozmowie i wydaje sie bardzo w porządku-sympatyczna!Ale jak będzie na porodzie??zobaczymy!!
ja mam niedługo termin wiec po będę mogła sie wypowiedzieć na jej temat!
ale już od kilki dziewczyn słyszałam same dobre słowa na jej temat!np."kobieta-położna-anioł"!!
widziałam sie z nią i byłam już na rozmowie i wydaje sie bardzo w porządku-sympatyczna!Ale jak będzie na porodzie??zobaczymy!!
Ja rodziłam na Zaspie i niby byłam umówiona z super położną, która (jak zadzwoniłam że rodzę i przyjmują mnie do szpitala) olała sprawę bo miała właśnie wolne i nie chciało jej się przyjechać. Ale nie żałuję! Trafiłam na super położną, która miala akurat dyzur - p. Annę Skoczek. Kobieta cud miód. Powiem Wam szczerze że bardzo mi pomogła i tak poprowadziła poród że trwał ok. 3 godzin!!!!!! A kasa którą miałam dac umówionej położnej została w kieszeni.