Serwus Podróżnikom. Zbieram ludzi na wypad w Polsko - Słowackie Tatry :). Celem wyprawy jest poznanie nowych ludzi powiązanych z podróżami oraz wspólne eksplorowanie pobliskich górskich terenów. ;) Wyjeżdżamy z różnych miejsc w Polsce stopem, pociągiem, rowerem -> do Poronina. Na miejscu czeka na nas baza noclegowa, do dyspozycji będzie cały pensjonat wraz z kapitalnym gospodarzem - Rychem :D . Załatwiony jest też bus na wyłączność, który będzie nas woził z punktu A do B co świetnie nam umili i ułatwi komunikowanie po górskim terenie. Wszystkie trasy będziemy jak przystało na grupę ustalać w grupie. Jednak już teraz mogę dodać, że na Krupówkach nie przebąbnimy wyjazdu ;). Nie ukrywam, że chciałbym odkryć Słowackie Tatry uważane, za piękniejsze od naszych, może się wspólnie przekonamy. :) ? Jeżeli chodzi o zakres czasowy to widełki wyglądają w następujący sposób od 27 do 31.08 można wpadać i wypadać w dowolnym momencie ;) To dla tych co mają np 3-4 dni wolnego Wyjazd należy do budżetowych - wytargowana cena noclegu , mam też załatwiony spory rabat w pobliskiej karczmie, która serwuje kapitalne jadło. Cóż pozostało mi napisać. Zapraszam chętnych, kontakt 730 766 730